STJERNE: Aksel Lund Svindal er en av verdens beste alpinister og har blant annet tatt OL-gull i Vancouver i 2010. Foto: Reuters
STJERNE: Aksel Lund Svindal er en av verdens beste alpinister og har blant annet tatt OL-gull i Vancouver i 2010. Foto: ReutersVis mer

- Foreldre frembyr sine døtre til meg

Det er ikke bare ferdighetene på ski, som får voksne fans til å ta kontakt med toppalpinist Aksel Lund Svindal.

FORHOLDET OVER: I september ble det kjent at Aksel Lund Svindal og den kvinnelige alpinisten Julia Mancuso hadde gått hver til sitt. Foto: Maury Phillips/WireImage.com
FORHOLDET OVER: I september ble det kjent at Aksel Lund Svindal og den kvinnelige alpinisten Julia Mancuso hadde gått hver til sitt. Foto: Maury Phillips/WireImage.com Vis mer

SEOGHØR.NO: Aksel Lund Svindal (30) har vært en av verdens aller beste alpinister i flere år, og kunne i 2010 blant annet juble over OL-gull i Super-G.

Men det er ikke bare i skibakken Lund Svindal høster mange lovord. -åringen har flere ganger blitt kåret til en av Norges mest sexy menn.

I et intervju med bladet Kapital, avslører Aksel at entusiastiske godt voksne alpinfans ofte prøver å spleise ham med døtrene deres.

– Det har vært noen henvendelser fra foreldre som frembyr sine døtre. Sånne ting blir jeg litt flau over. Mennesker skal ikke komme i kontakt på den måten, sier han.

Aksel Lund Svindal har vært singel siden det i september ble kjent at han og den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (29) hadde gått hver til sitt.


Etter bruddet sa han at det er vanskelig å kombinere et hektisk liv som alpinist med å være kjæreste.

- Å få tilbragt nok tid sammen har vært en utfordring og det er vanskelig å se hvordan det ville endre seg i fremtiden. Så etter å ha tilbragt nok en fantastisk sommer sammen har vi bestemt oss for at vi vil prøve å gå hvert til vårt, skrev han åpenhjertig på sin Facebook-side etter bruddet.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Lund Svindal og Bjørgen