Blake Lively og Ryan Reynolds:

Foreldre for tredje gang

Familieforøkelse for «Gossip Girl»-stjernen.

BARN IGJEN: Skuespiller Blake Lively og ektemannen Ryan Reynolds har fått sitt tredje barn sammen. Her på rød løper i mai i år - da de annonserte graviditeten. Foto: NTB Scanpix
BARN IGJEN: Skuespiller Blake Lively og ektemannen Ryan Reynolds har fått sitt tredje barn sammen. Her på rød løper i mai i år - da de annonserte graviditeten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av mai i år kom den hyggelige kunngjøringen om at den amerikanske skuespilleren Blake Lively (32), mest kjent fra den populære serien «Gossip Girl», ventet sitt tredje barn med ektemannen Ryan Reynolds (42).

Det avslørte hun og skuespillerektemannen foran et fullsatt pressekorps og paparazzier på den røde løperen i forbindelse med premieren på «Pokemon: Detective Picachu». Der var Lively ikledd en tettsittende, gul kjole som tydelig viste frem den voksende babymagen.

Og nå har parets tredje barn endelig kommet til verden. Det melder flere amerikanske medier, deriblant underholdningsnettstedet People. Nettstedet skriver at paret selv ikke har bekreftet familieforøkelsen - som skal ha skjedd for en stund siden.

- Fødte i sommer

Ifølge det amerikanske magasinet Us Magazine skal Lively ha født tidligere denne sommeren - uten at det har blitt kjent før nå. En kilde opplyser til magasinet at babyen allerede er blitt to måneder gammel.

Det er imidlertid ukjent hvilket kjønn parets nye barn har. Paret - som giftet seg i 2012 - har allerede to barn sammen, døtrene James (4) og Inez (2). Nå har familien altså blitt til fem - og «Gossip Girl»-skuespilleren har aldri lagt skjul på at hun har ønsket seg en stor familie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer