Blake Lively og Ryan Reynolds:

Foreldre for tredje gang

Familieforøkelse for «Gossip Girl»-stjernen.

BARN IGJEN: Skuespiller Blake Lively og ektemannen Ryan Reynolds har fått sitt tredje barn sammen. Her på rød løper i mai i år - da de annonserte graviditeten. Foto: NTB Scanpix
BARN IGJEN: Skuespiller Blake Lively og ektemannen Ryan Reynolds har fått sitt tredje barn sammen. Her på rød løper i mai i år - da de annonserte graviditeten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av mai i år kom den hyggelige kunngjøringen om at den amerikanske skuespilleren Blake Lively (32), mest kjent fra den populære serien «Gossip Girl», ventet sitt tredje barn med ektemannen Ryan Reynolds (42).

Det avslørte hun og skuespillerektemannen foran et fullsatt pressekorps og paparazzier på den røde løperen i forbindelse med premieren på «Pokemon: Detective Picachu». Der var Lively ikledd en tettsittende, gul kjole som tydelig viste frem den voksende babymagen.

Og nå har parets tredje barn endelig kommet til verden. Det melder flere amerikanske medier, deriblant underholdningsnettstedet People. Nettstedet skriver at paret selv ikke har bekreftet familieforøkelsen - som skal ha skjedd for en stund siden.

PÅ RØD LØPER: Blake Lively og ektemannen avslørte graviditeten på rød løper i mai i år. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Blake Lively og ektemannen avslørte graviditeten på rød løper i mai i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fødte i sommer

Ifølge det amerikanske magasinet Us Magazine skal Lively ha født tidligere denne sommeren - uten at det har blitt kjent før nå. En kilde opplyser til magasinet at babyen allerede er blitt to måneder gammel.

Det er imidlertid ukjent hvilket kjønn parets nye barn har. Paret - som giftet seg i 2012 - har allerede to barn sammen, døtrene James (4) og Inez (2). Nå har familien altså blitt til fem - og «Gossip Girl»-skuespilleren har aldri lagt skjul på at hun har ønsket seg en stor familie.

Det hintet hun til allerede i et stort intervju med People i 2016.

- Jeg er en av fem barn. Ektemannen min er en av fire, så vi kommer begge fra store familier, uttalte hun den gang.

Rundt samme tid fortalte skuespilleren at hun er opptatt av å verne om familiens privatliv. Blant annet sa hun at hun prøvde å holde døtrene unna rampelyset.

Vis mer

- Jeg føler meg mest beskyttende rundt barnas privatliv. Det er der jeg føler de er mest utsatt, når jeg er en offentlig person, sa hun til Marie Claire i 2016.

- Jeg vil helst ikke forholde meg til det (paparazzier, journ.anm.), men vi vet hvilken verden vi er blitt en del av, og selv om vi er vant til det, så er ikke James det. Hun har ikke hatt muligheten til å selv bestemme hva hun vil, la Lively til.

Hemmeligheten bak ekteskapet

Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg i 2012, og regnes som et av Hollywoods mest stabile par. Duoen møtte hverandre for første gang i 2010 under innspillingen av superheltfilmen «Green Lantern», men på den tiden var de begge i andre forhold.

Året etter dro de på en dobbeltdate, og har siden den gang vært stormforelsket. Sammen har de som tidligere nevnt barna Inez og James Reynolds, men til tross for travelt småbarnsliv, ser det likevel ut til at duoen klarer å beholde gnisten i forholdet.

UGJENKJENNLIG: Superstjernen sjokkerer med helt ny look i ny film. Vis mer

I et intervju med People i fjor avslørte 42-åringen hemmeligheten bak det lange forholdet og ekteskapet.

- Vi er veldig bevisste på å være til stede som foreldre. Jeg kommer fra en stor familie, og det gjør Blake også. Vi ønsker begge å skape et veldig varmt og godt miljø for barna våre, sa Ryan til People da.

Det er imidlertid ikke første gangen skuespillerstjernen har fortalt åpent om småbarnstilværelsen. I 2017 la han ikke skjul på at familielivet er det beste som kunne skjedd ham.

Den gang avslørte nemlig skuespilleren at han kunne tenke seg å få flere barn med «Gossip Girl»-stjernen i fremtiden.

- Lykken er å få ni døtre, uttalte han til OK Magazine.

LES OGSÅ: Reagerer på bryllupsantrekket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer