Lily James og Dominic West

Forduftet etter utrosjokk

Hollywood-stjernen Lily James (31) avlyser flere opptredener som følge av den pikante bildeskandalen.

SKAPER OVERSKRIFTER: Skuespillerkollegene Lily James (31) og Dominic West (50) har blitt et bredt tema i sladrepressen etter at de ble tatt på ferksen i en intim setting. Her er de to avbildet sammen i 2011, i forbindelse med et arrangement. Foto: Dan Wooller / REX / NTB
SKAPER OVERSKRIFTER: Skuespillerkollegene Lily James (31) og Dominic West (50) har blitt et bredt tema i sladrepressen etter at de ble tatt på ferksen i en intim setting. Her er de to avbildet sammen i 2011, i forbindelse med et arrangement. Foto: Dan Wooller / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var forrige uke at svært intime bilder av skuespillerkollegene Lily James (31) og Dominic West (50), sendte sjokkbølger gjennom Hollywood. Sistnevnte er nemlig godt gift med en helt annen kvinne, og kommer dermed mildt sagt uheldig ut av situasjonen.

James og Dominic er for tiden aktuelle sammen i tv-serien «The Pursuit of Love», der de skal spille far og datter. Privat har de altså blitt foreviget i het omfavnelse (som inkluderer kyssing), og observert sammen i flere kjærlige settinger.

West er dessuten avbildet uten gifteringen på flere av bildene. Han dukket likevel opp sammen med kona - Catherina Fitzgerald - for en drøy uke siden, for å slå ned på de åpenbare utroskapsryktene.

Avlyser

Hva gjelder Lily James, som blant annet er kjent fra «Downton Abbey» og hovedrollen i Disneys siste Askepott-versjon, har hun vært som sunket i jorden etter at skandale-bildene nådde internett.

Skuespilleren har avlyst flere av sine planlagte opptredener, blant annet i tv-showet til Graham Norton, der hun egentlig skulle promotere Netflix-filmen «Rebecca». Det skriver nettstedet Metro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer