Lily James og Dominic West

Forduftet etter utrosjokk

Hollywood-stjernen Lily James (31) avlyser flere opptredener som følge av den pikante bildeskandalen.

SKAPER OVERSKRIFTER: Skuespillerkollegene Lily James (31) og Dominic West (50) har blitt et bredt tema i sladrepressen etter at de ble tatt på ferksen i en intim setting. Her er de to avbildet sammen i 2011, i forbindelse med et arrangement. Foto: Dan Wooller / REX / NTB
SKAPER OVERSKRIFTER: Skuespillerkollegene Lily James (31) og Dominic West (50) har blitt et bredt tema i sladrepressen etter at de ble tatt på ferksen i en intim setting. Her er de to avbildet sammen i 2011, i forbindelse med et arrangement. Foto: Dan Wooller / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var forrige uke at svært intime bilder av skuespillerkollegene Lily James (31) og Dominic West (50), sendte sjokkbølger gjennom Hollywood. Sistnevnte er nemlig godt gift med en helt annen kvinne, og kommer dermed mildt sagt uheldig ut av situasjonen.

James og Dominic er for tiden aktuelle sammen i tv-serien «The Pursuit of Love», der de skal spille far og datter. Privat har de altså blitt foreviget i het omfavnelse (som inkluderer kyssing), og observert sammen i flere kjærlige settinger.

West er dessuten avbildet uten gifteringen på flere av bildene. Han dukket likevel opp sammen med kona - Catherina Fitzgerald - for en drøy uke siden, for å slå ned på de åpenbare utroskapsryktene.

Avlyser

Hva gjelder Lily James, som blant annet er kjent fra «Downton Abbey» og hovedrollen i Disneys siste Askepott-versjon, har hun vært som sunket i jorden etter at skandale-bildene nådde internett.

Skuespilleren har avlyst flere av sine planlagte opptredener, blant annet i tv-showet til Graham Norton, der hun egentlig skulle promotere Netflix-filmen «Rebecca». Det skriver nettstedet Metro.

TAUS: Lily James har kapret flere store Hollwood-roller de siste årene, og er en svært populær skuespiller. Nå er det et helt annet tema som fanger offentlighetens oppmerksomhet. Foto: Joel C Ryan / AP / NTB
TAUS: Lily James har kapret flere store Hollwood-roller de siste årene, og er en svært populær skuespiller. Nå er det et helt annet tema som fanger offentlighetens oppmerksomhet. Foto: Joel C Ryan / AP / NTB Vis mer

«Mamma Mia»- skuespilleren skulle etter planen også promotere nevnte film hos Jimmy Fallon, skriver Metro.

James' Instagram-konto har for øvrig stått stille siden begynnelsen av måneden, og hun har ellers være lite å se i sosiale medier.

Håndskrevet lapp

Den populære Hollywood-profilen har foreløpig ikke uttalt seg om de aktuelle bildene, som ble tatt i Roma.

LØGNDETEKTOR: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ble revet med da hun arrangerte løgndetektortest for familien sin under innspillingen av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Hvorvidt 31-åringen er singel eller ei, vites ikke. Hun har tidligere blitt avbildet sammen med «Avengers»-stjernen Chris Evans, og har også vært koblet til skuespilleren Matt Smith (37).

Som nevnt dukket Dominic West og kona, som har vært gift siden 2010, opp sammen i offentligheten forrige uke. Dette skjedde utenfor parets hjem, der de også hadde delt ut håndskrevne lapper til de oppmøtte fotografene.

«Ekteskapet vårt er sterkt og vi er uten tvil fremdeles sammen. Tusen takk», sto det på lappen, som er signert ekteparet.

LAPP: Denne lappen fikk fotografene som forklaring på utroskapsryktene, signert av både West og Fitzgerald. Foto: Splash /NTB
LAPP: Denne lappen fikk fotografene som forklaring på utroskapsryktene, signert av både West og Fitzgerald. Foto: Splash /NTB Vis mer

Det samme skal West ha sagt muntlig til de oppmøtte fotografene, mens han poserte for en rekke bilder sammen med kona - der de blant annet kysser og holder rundt hverandre.

Paret har foreløpig ikke gitt noen ytterligere kommentarer om oppstyret, og skuespilleren skal ha nektet å svare på spørsmål vedrørende den velomtalte Italia-turen.

En kilde forteller riktignok til Daily Mail at kona skal ha blitt knust etter å ha sett bildene av James og ektemannen i Roma. Kilden forteller også at hun har dratt til Irland for besøke moren og få ro.

KLINTE TIL: West og Fitzgerald vært gift i ti år. De deler også de fire barna Dora (13), Senan (12), Francis (11) og Christabel (7). 50-åringen har også datteren Martha West (22) fra et tidligere ekteskap. Foto: MIKE/SplashNews.com/NTB
KLINTE TIL: West og Fitzgerald vært gift i ti år. De deler også de fire barna Dora (13), Senan (12), Francis (11) og Christabel (7). 50-åringen har også datteren Martha West (22) fra et tidligere ekteskap. Foto: MIKE/SplashNews.com/NTB Vis mer

Oppsiktsvekkende uttalelser

Som følge av bildeskandalen har internett bitt seg merke i flere tidligere uttalelser fra Dominic West, som omhandler nettopp utroskap.

I et intervju med Evening Standard i 2016 mente han blant annet at kvinner burde tilgi menn oftere for utroskap.

- Jeg mener at kvinner oftere bør overse affærer. Det er tåpelig å sparke ut noen bare for en flørt, er det ikke? Alle burde se gjennom fingrene når det kommer til menns oppførsel i alderen mellom 40 og 50. Bare la det passere, uttalte han den gang.

Intervjuet ble gjort i anledning Wests hovedrolle i HBO-favoritten «The Affair», der han spiller en mann som innleder et forhold utenfor ekteskapet. En noe ironisk rolle kanskje, med tanke på virkelighetens omstendigheter.

LES OGSÅ: Eksforloveden raser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer