MÅ SE PÅ MOR: Sønnen til Elizabeth Hurley må se på filmer av henne, istedenfor av gudfaren sin. Foto: Stella Pictures
MÅ SE PÅ MOR: Sønnen til Elizabeth Hurley må se på filmer av henne, istedenfor av gudfaren sin. Foto: Stella Pictures Vis mer

Forbyr sønnen å se eksens filmer

Hugh Grants banning blir for mye for Elizabeth Hurley.

SEHER.NO:  Den britiske modellen og skuespiller-innen Elizabeth Hurley (43) forbyr sønnen sin på sju å se filmer med eks-kjæresten Hugh Grant (49). Hun mener det er for mye banning i filmene han spiller i. Det skriver Expressen.se

- Han får ikke se «Fire bryllup og en gravferd.» Han kan ikke se «Gutter er gutter». Det er rett og slett vanskelig å finne gode filmer for barn.


Elizabeth Hurley og Hugh Grant er fremdeles nære venner, selv om det nå er ti år siden det ble slutt. Hugh er gudfar til sønnen hennes Damian.

- Jeg forsøker hele tiden å finne noe som onkel Hugh har spilt i, men vi finner ingenting. Det er bare banning hele tiden.

Istedenfor ser lille Damian filmer som moren har spilt i.

- Damian er svært heldig som har flere gudforeldre, og de skjemmer ham bort hele tiden. Hugh forguder ham, så det fungerer svært bra, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den sminketabben