Demi Lovato:

Forbyr dette

Hevder at plakaten kan være støtende.

NYTT ALBUM: Det er i forbindelse med det nye albumet Demi Lovatos plakat ble laget i utgangspunktet. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB
NYTT ALBUM: Det er i forbindelse med det nye albumet Demi Lovatos plakat ble laget i utgangspunktet. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

En plakat av artisten Demi Lovato (30) forbys i Storbritannia. På plakaten er artisten iført et bondage-lignende antrekk. Bildet er tatt ovenfra, og hun ligger på en madrass formet som et kors.

Årsaken er at plakaten oppfattes som støtende overfor kristne, skriver BBC.

Tittelen på sangerens nye album «Holy Fvck», sammen med bildet, knytter seksualitet til et hellig symbol, mener Advertising Standards Authority, en organisasjon for reklame i Storbritannia.

Organisasjonen har ifølge BBC uttalt at de har mottatt fire klager knyttet til plakaten, og beskriver at artisten lå på madrassen formet som en krusifiks på bildet.

«Sangerinnen var i en stilling med beina bundet til den ene siden, som minnet om kristus på korset», sto det videre.

Plakaten ble dermed fjernet etter bare fire dager.

CALIFORNIA: Talkshow-vert Ellen DeGeneres bor i California hvor uværet allerede har kostet tolv mennesker livet - og verre skal det bli ifølge værmeldere. Video: Twitter Vis mer

I tillegg skal Advertising Standards Authority ha mottatt klager om at plakaten var satt opp på steder hvor barn kunne se dem. Ifølge BBC vurderte organisasjonen at «annonsen sannsynligvis ville resultere i utbredt lovbrudd, og hadde blitt målrettet uansvarlig».

Plateselskapet Polydor Records mente imidlertid at plakaten ikke var støtende og fortalte at bildet var et kunstverk designet for å promotere albumet.

Albumet ble gitt ut i august 2022, og det var i den forbindelse at plakaten ble satt opp på seks forskjellige steder i London.

«Holy Fvck» er Lovatos åttende album, som skal dokumentere hennes reise med alkohol- og rusproblemer, samt at hun har slitt med sin mentale helse. Likevel skal albumet også dokumentere hennes behandling og bedring.

LES OGSÅ: Punget ut for bolig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer