Forbrente 9000 kalorier om dagen

«71 grader nord»-deltakeren gikk ned 12 kilo under TV-innspilling.

NED 12 KILO: - Jeg så på pulsklokka at jeg forbrant opp mot 9000 kalorier under turene i 71 Grader Nord, så det sier seg selv at det var ganske tøffe turer, sier Tom Sandstad til Seher.no.  Foto: TVNorge
NED 12 KILO: - Jeg så på pulsklokka at jeg forbrant opp mot 9000 kalorier under turene i 71 Grader Nord, så det sier seg selv at det var ganske tøffe turer, sier Tom Sandstad til Seher.no. Foto: TVNorge Vis mer
Se Tom Sandstad på treningsstudio nederst i saken!

SEHER.NO: Denne høsten er «71 Grader Nord» tilbake på TVNorge med det yngste castet gjennom realityprogramets tolvårige historie. Årets eldste deltager er 48-åringen Tom Sandstad, som innrømmer at det hele ble en tøff opplevelse. 

- Det å gå så lange turer på «71 Grader Nord», med begrenset mat og drikke var utrolig slitsomt. Jeg sa på et tidspunkt at om jeg hadde jeg møtt en jeger, hadde jeg bedt ham om å skyte meg. Det mente jeg akkurat der og da. Jeg var så sliten at jeg ville ikke gå en meter til, forteller Sandstad til Seher.no.

Realitydeltageren jobber til daglig sammen med far, bror, søster og svoger i det familiedrevne treningsstudioet Fitness Xpress i Oslo. Her trente Tom seks dager i uka med personlig trener for å forberede seg på de beinharde turene i TV-programmet.

- Jeg så på pulsklokka at jeg forbrant opp mot 9000 kalorier under turene i «71 Grader Nord», så det sier seg selv at det var ganske tøffe turer, sier Tom til Seher.no. 

Tom har i flere år jobbet som dørvakt og livvakt i tillegg til å drive aktivt med sumobryting. Og kraftkaren merket fort at de tøffe turene under TV-innspillingen satte sitt preg på kroppen.

- Under 71 Grader Nord gikk jeg ned 12 kilo. De som er lette og veier en 50-60 kilo går jo ikke ned så mye, sier Tom.

Selv om Sandstad raste ned i vekt under realityserien, forteller han at han har gått opp 5-6 kilo etter at innspillingen var ferdig. 

- Jeg spiste utrolig mye på bussturen da jeg dro hjem. Det var mat, mat, mat hele tiden. Under alle stoppene på bussturen var det bare å gå ut å få kjøpt seg mer mat. Jeg kunne nesten ikke få spist nok. Alt smakte godt. Når man har spist posemat hver dag er det godt med en annen smak, forteller Tom til Seher.no.

«71 grader nord» ser du på TVNorge mandager klokka 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var tøft å reise fra babyen

Se Tom Sandstad i trengsstudio her:
 

[obj:media:8968]