KOMPLOTTET: Leif-Erik Forberg var sist å se på TV på "Komplottet" på TV3, som gikk frem til 2003. Her sammen med "medkonspirator" Øyvind Angletveit Dorthe Skappel, som ble lurt i programmet. Foto: Scanpix
KOMPLOTTET: Leif-Erik Forberg var sist å se på TV på "Komplottet" på TV3, som gikk frem til 2003. Her sammen med "medkonspirator" Øyvind Angletveit Dorthe Skappel, som ble lurt i programmet. Foto: Scanpix Vis mer

Forberg skilles fra sin unge kone

Danskebåt-romansen er over etter fem år.

SEHER.NO: Den tidligere programlederen Leif-Erik Forberg (57) skal skilles fra sin 25 år yngre kone, skriver Se og Hør Weekend, som er i salg nå.

Leif-Erik og Marianne (33) traff hverandre da han var på guttetur for rundt ni år siden. Få måneder senere ble de forlovet på en reise til Madrid.

Og fire år senere ble de gift, i all hemmelighet i den norske sjømannskirken på Gran Canaria med bare de aller nærmeste vennene til stede.

Det skulle bli hans tredje ekteskap, men heller ikke denne gang fant han altså en å bli gammel med.

Ifølge venner av Forberg har han allerede skaffet seg leilighet svært nærme Marianne, noe som nok letter samarbeidet om deres to døtre på fire og seks år.

Forberg vil ikke kommentere saken overfor Se og Hør.

TV-seerne ble først kjent med Forberg som programleder for "Casino" i 1993. Tre år senere ledet han "Komplottet" på TV3, og senere har han jobbet som radioprater i både P2, P4 og Kanal 24. Men for et år siden ble han oppsagt grunnet nedskjæringer.

Ifølge Se og Hør jobber Leif-Erik Forberg nå med et prosjekt for tiden, som han foreløpig ikke vil røpe noe om.

Har du et kjendistips? Send det til Seher@seher.no.

LES OGSÅ: Ler de av barten din, Ari?