- Forberedt på at folk vil reagere på dette

Den folkekjære artisten var svært skeptisk til å delta i TV 2-programmet. Se video!

FORBEREDET PÅ REAKSJONER: Den kristne artisten og TV-personligheten Rune Larsen er forberedt på at folk vil reagere på hans deltagelse i TV 2-programmet «Skal vi danse».  Foto: Bjørn Ekker/ Seher.no.
FORBEREDET PÅ REAKSJONER: Den kristne artisten og TV-personligheten Rune Larsen er forberedt på at folk vil reagere på hans deltagelse i TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Bjørn Ekker/ Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
 Se Rune Larsen og Olga Divakova om «Skal vi danse»-deltagelsen nederst i saken!

SEHER.NO: Artist og TV-personlighet Rune Larsen er med sine 63 år årets eldste deltager i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Larsen er dermed den av kjendis-danserne med desidert lengst fartstid i underholdningsbransjen. Bergenseren står bak flere TV-suksesser på NRK på 80- og 90-tallet, i tillegg til et platesalg på nær 700.000.

Men én ting har den tidligere «Lollipop»-generalen ikke gjort mye av i sin karriere; nemlig å danse.

- Det er en ny utfordring for meg. Det er jo ting som jeg i utgangspunktet ikke hopper på sånn i første omgang, og jeg takket først nei til det. Men så var det Tor Endresen som overbeviste meg om at dette var en ting som jeg ikke burde gå glipp av. Og når også Katrine Moholt sier at «dette må du være med på», tenkte jeg at jeg skal gjøre noe jeg ikke pleier å gjøre, nemlig å gjøre noe jeg ikke kan, sier den nybakte kjendisdanseren til Seher.no.

Rune Larsen startet først som rockesanger, men la denne karrieren til side på 60-tallet da han begynte å jobbe innenfor det kristne miljøet. Han startet blant annet ungdomskoret  «Gospel», og var senere sekretær for den kristne organisasjonen KFUM i Trondheim og Bergen.

Nå beveger den kristne kjendisen seg ut i et uvant terreng, med trange trikoter og platåsko på TV 2-parketten. Og Larsen er spent på hvordan noen vil reagere på stilskiftet.

- Jeg håper bare at den første dansen ikke blir sånn, det må jeg si. Jeg håper at jeg får på meg noe litt konservativt, fordi det sikkert er noen som reagerer på at jeg er med på dette. Jeg tror ikke det er så veldig lurt hvis jeg skulle stille i en trang trikot i første sending, sier Larsen til Seher.no.

63-åringen har bevisst forberedt seg på at danse-deltagelsen vil vekke reaksjoner.

- Ja, det har jeg. Man får alltid reaksjoner. Men man kan ikke gå gjennom livet og tenke på at man ikke kan gjøre ditt og datt. Spørsmålet er om man selv kan stå inne for det, og det kan jeg.

Og:

- Det er noe med at når man har plassert et menneske i en bås, og det mennesket går ut av den båsen og inn i en annen bås, kan det hende at noen sier: «Å, kan han gjøre det?». Jeg har mest lyst til å gjøre en jive og sånne ting, men det sikreste for meg sånn mediamessig hadde vært å kjøre en vals, sier Rune Larsen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse personene vil få et problem nå

 Se Rune Larsen og Olga Divakova om «Skal vi danse»-deltagelsen her:[obj:media:9857]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer