«Farmen kjendis»

- Forberedt på å få dritt

Det har blitt mye drama på «Farmen kjendis» de siste ukene. Ingrid Lysne Vik forteller at langt fra alt ble vist på TV.

«FARMEN KJENDIS»: Ingrid Vik Lysne gikk inn på gården uten å ha forberedt seg noe som helst. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
«FARMEN KJENDIS»: Ingrid Vik Lysne gikk inn på gården uten å ha forberedt seg noe som helst. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til mange andre, har ikke Ingrid Vik Lysne (31) hatt en stor drøm om «Farmen kjendis». Hun ble veldig overrasket da hun selv fikk forespørsel om å være med.

- Jeg tenkte at jeg ikke kunne la den sjansen gå forbi meg når så mange rundt meg drømmer om det, og jeg visste at det uansett ville bli en opplevelse. Det er tross alt et av Norges mest kjente programmer, og jeg tenkte at det kanskje ikke er så dumt med litt mer oppmerksomhet rundt det jeg driver med heller.

- Forberedte du deg før du dro til gården?

Ingrid begynner å le.

- Jeg skjønte raskt at mange hadde øvd på forhånd. Mange hadde øvd på øksekast og tatt tiden på melkespannholdning og sånt. Men jeg er en person som stuper ut i ting, jeg blir bare nervøs om jeg skal forberede meg så mye.

Dramatikk

Det har, i tradisjonen tro, blitt litt drama og konflikter inne på gården. Ingrid har blant annet valgt å si ifra ved ugrei oppførsel fra andre.

- Vi jentene ble litt irritert, da vi ofte følte at vi ble undervurdert. Det ble mye kvinne/mann-problematikk, og det var en haug av småting som bygget seg opp over tid – ikke alt blir vist på TV. Men jeg føler at det som har blitt vist er ganske riktig fremstilt, og for meg føltes det riktig å si ifra, sier Ingrid, og legger til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer