<strong>2020 - HARDT RAMMET:</strong> Her et bilde fra de lykkelige dagene. Ekteparet David McKean og kona Maeve Kennedy McKean med barna. Hun og sønnen Gideon (nummer to fra høyre) ble funnet omkommet i elven.
2020 - HARDT RAMMET: Her et bilde fra de lykkelige dagene. Ekteparet David McKean og kona Maeve Kennedy McKean med barna. Hun og sønnen Gideon (nummer to fra høyre) ble funnet omkommet i elven. Vis mer

Kennedy-dynastiets dramatiske dødsfall

Forbannelsen som aldri tar slutt

Robert F. Kennedys barnebarn og hennes åtte år gamle sønn ble funnet døde i elven. Det føyer seg inn i rekken av tragedier.

Publisert

Triste nyheter

Den siste i den lange rekken av plutselige og tragiske dødsfall i Kennedy-familien skjedde i april.

Denne gang var det 40 år gamle Maeve Kennedy McKean og hennes sønn Gideon på åtte år som ble funnet døde etter en lengre leteaksjon.

Var mitt alt

De padlet ut i en elv i sterk vind for å hente en ball, da de forulykket. Kanoen ble funnet opp ned, og det ble igangsatt en leteaksjon. Etter en tid ble de begge funnet døde av drukning.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer