Kennedy-dynastiets dramatiske dødsfall

Forbannelsen som aldri tar slutt

Robert F. Kennedys barnebarn og hennes åtte år gamle sønn ble funnet døde i elven. Det føyer seg inn i rekken av tragedier.

2020 - HARDT RAMMET: Her et bilde fra de lykkelige dagene. Ekteparet David McKean og kona Maeve Kennedy McKean med barna. Hun og sønnen Gideon (nummer to fra høyre) ble funnet omkommet i elven.
2020 - HARDT RAMMET: Her et bilde fra de lykkelige dagene. Ekteparet David McKean og kona Maeve Kennedy McKean med barna. Hun og sønnen Gideon (nummer to fra høyre) ble funnet omkommet i elven. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Triste nyheter

Den siste i den lange rekken av plutselige og tragiske dødsfall i Kennedy-familien skjedde i april.

Denne gang var det 40 år gamle Maeve Kennedy McKean og hennes sønn Gideon på åtte år som ble funnet døde etter en lengre leteaksjon.

Var mitt alt

De padlet ut i en elv i sterk vind for å hente en ball, da de forulykket. Kanoen ble funnet opp ned, og det ble igangsatt en leteaksjon. Etter en tid ble de begge funnet døde av drukning.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

Få de aller beste sakene fra bladet. 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke. Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Få tilgang til alt!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer