Forbanna på Shanna

Her anmelder Paris Hilton puppemodellen Shanna - for vold!

NEDE PÅ STASJONEN, TIDLIG EN MORGEN: Paris og hennes manager på politistasjonen noen timer etter den famøse catfighten. Foto: All Over Press
NEDE PÅ STASJONEN, TIDLIG EN MORGEN: Paris og hennes manager på politistasjonen noen timer etter den famøse catfighten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Catfight!

SEHER.NO: Med sjokkerte discoløver som tilskuere smalt Playboy-modellen Shanna Moakler til Paris Hilton på nattklubben Hyde natt til onsdag.

Bakgrunnen skal være Paris' forhold til Shannas eksmann Travis Barker.

Det hele endte med at de begge dro til Los Angeles-politiets Hollywood-stasjon for å anmelde hverandre!

I et intervju med People fortalte den tidligere Miss USA-baben Shanna Moakler at hun fulgte med på eksmannens eskapder:

- Travis og Paris liker hverandre. Paris liker ham virkelig godt. Utenom dette, kan jeg ikke kommentere noe, sa Shanna som i to år var gift med "Blink 182”-trommisen Travis Barker.

LES OGSÅ: Reality-par skilles!

Intervjuet fant sted like etter at Paris og Travis i midten av september ble observert klinende på trendstedet Marquee i Los Angeles, på en av Kanye Wests fester.

SE OG HØR MER: Se video fra smaskingen her! (TMZ.com)

-  Jeg har bestemt meg for å ikke blåse opp situasjonen ved å kommentere alt Travis foretar seg, sa Moakler i intervjuet.

Det var i går natt at Paris og en sjalu Shanna barket sammen på trendklubben Hyde. Mens Paris fikk seg en real knyttneve i kinnet, ble Shanna dyttet ned en trapp av Paris' ekskjæreste Stavros Niarchros, for så å få en drink kastet i hodet.

Til høyre kan du se bildene fra før og etter anmeldelsene.

Ifølge flere nettsteder føler Shanna at Paris stjal ektemannen hennes - selv om det var slutt mellom dem da Hilton entret banen.

Hadde du tydd til vold for en mann? Stem til høyre!

I flere uker har den vakre blondinen grått over at Travis nekter å ta henne tilbake, så da hun fikk se klinevideoen av eksmannen og Hilton på nettet, la hun Paris virkelig for hat. Da den forsmådde og nyskilte jenta tilfeldigvis møtte Hilton på kjendisklubben i går, ble det derfor rett og slett for mye ...

Vi venter spent på Travis' reaksjon på det hele ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer