BLOGGER: Caroline Berg Eriksen delte den gledelige babynyheten på bloggen sin Fotballfrue - som hun har oppdatert jevnlig siden våren 2009 - da Nelia så dagens lys 25.november i år. Foto: Stella Pictures
BLOGGER: Caroline Berg Eriksen delte den gledelige babynyheten på bloggen sin Fotballfrue - som hun har oppdatert jevnlig siden våren 2009 - da Nelia så dagens lys 25.november i år. Foto: Stella PicturesVis mer

Forandring i lavkarbo-planen for lille Nelia

Fotballfrue har tidligere uttalt at barna hennes skal gå på lavkarbo. På bloggen forteller hun nå om enkelte forandringer i planene.

SEOGHØR.NO: Blogger Caroline Berg Eriksen (26) og fotballspillerektemannen Lars-Kristian Eriksen (30) ble foreldre for første gang da datteren Nelia ble født 25. november i år.

I et tidligere intervju på «Ettermiddagen» på TV 2 har Caroline fortalt at hun og ektemannen ønsker at barna skal følge deres lavkarbo-opplegg.

Men i et blogginnlegg på Fotballfrue (ekstern lenke) avslører Sarpsborgjenta at ekteparet har gjort enkelte justeringer i lavkarbo-planen.

BLE FORELDRE: Fotballspiller Lars-Kristian Eriksen og bloggerkona Caroline Berg Eriksen ble foreldre for første gang da de fikk en datter tidligere i vinter.  Foto: Stella Pictures
BLE FORELDRE: Fotballspiller Lars-Kristian Eriksen og bloggerkona Caroline Berg Eriksen ble foreldre for første gang da de fikk en datter tidligere i vinter. Foto: Stella Pictures Vis mer

En av av hennes lesere har nemlig spurt henne om Nelia også skal spise nettopp lavkarbo-mat:

«Jeg vil forsøke å fullamme Nelia til hun er ca 4-6 mnd, og så gradvis begynne å introdusere fast føde. Det første året vil altså hovedvekten av energien komme fra morsmelk, mens maten hun introduseres for vil representere et bredt spekter av matvarer slik at hun utvikler smakssansene sine. Etter hvert som hun blir eldre, og jeg slutter å amme, vil hun spise det samme som oss når hun spiser hjemme».

Hun fortsetter:

«Vi kommer ikke til å gjøre noe spesielt i forhold til mat som serveres i barnehage eller hos andre om hun er på besøk, bortsett fra at vi forventer at det fokuseres på sunn mat. Når det gjelder bursdager og lignende, er det selvsagt opp til dem som arrangerer det å bestemme hva som serveres, og vi kommer derfor ikke til å legge oss noe opp i dette heller».

Til «Ettermiddagen» fortalte Caroline at hun ikke var redd for at andre foreldre skulle se på forslaget som kontroversielt:

- Hvis de gjør det er det fordi de ikke er vant til det. Det er fordi det er nytt, nytenkende og annerledes. Jeg ser ikke hva som er galt i å gi et barn en lavkarbo-brødskive istedenfor en brødskive.

LES OGSÅ: Se Fotballfrues superkropp fire dager etter fødselen