Armie Hammer:

- Forandring er ikke alltid en dårlig ting

Skuespiller Armie Hammer letter på sløret om skilsmissen i sitt første intervju siden nyheten ble kjent.

ÅPEN: Over to måneder etter at stjerneparet Armie Hammer og Elizabeth Chambers besluttet å gå hver til sitt, åpner førstnevnte seg om skilsmissen. Foto: Todd Williamson/ January Images/ REX/ NTB
ÅPEN: Over to måneder etter at stjerneparet Armie Hammer og Elizabeth Chambers besluttet å gå hver til sitt, åpner førstnevnte seg om skilsmissen. Foto: Todd Williamson/ January Images/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått over to måneder siden det ble kjent at stjerneparet Elizabeth Chambers (38) og Armie Hammer (34) skulle skille seg etter ti år. Nyheten ble delt på både Chambers og Hammers Instagram-profiler.

Siden den gang har Hammer lettet så vidt på sløret om skilsmissen i form av et innlegg på Instagram.

I innlegget kom det frem at skuespilleren hadde bodd hos kompisen, Ashton, siden han og Chambers gikk hver til sitt.

«I løpet av de siste to månedene har jeg bodd sammen med Ashton, drevet med bygningsarbeid sammen med Ashton, og gått tur med Ashton hver dag. Han har vært en veldig god venn (og sjef) og har vært den mest støttende kompisen noen kunne bedt om», skrev skuespilleren.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

- Ikke alltid en dårlig ting

Det er imidlertid først nå at han for alvor snakker om skilsmissen. Det gjør han i et ferskt intervju med britiske GQ.

I intervjuet mener Hammer at han ikke tror at man finner noen andre i verden som mener at det han går gjennom er enkelt.

- Det handler ikke om at det var din idé eller ikke, eller om du synes det er det rette å gjøre eller ikke. Uansett er en separasjon som dette en alvorlig hendelse i noens liv. Det er mye voksesmerter og mange endringer, forteller han åpenhjertig.

Videre forklarer skuespilleren at forandring skjer hele tiden, og at det nødvendigvis ikke alltid er en dårlig ting.

- Men det betyr ikke at det er smertefritt. Jeg og Elizabeth er to voksne som tar denne avgjørelsen, og prioriteringen er hvordan vi gjør dette på en måte som påvirker barna våre minst. Eller i det minste hvordan vi hjelper dem til å komme seg gjennom dette på en måte som demper forferdelsen, frykten eller skaden fra deres side, fortsetter han.

GIKK HVER TIL SITT: Elizabeth Chambers og Armie Hammer besluttet å skille lag i midten av juli. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB
GIKK HVER TIL SITT: Elizabeth Chambers og Armie Hammer besluttet å skille lag i midten av juli. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB Vis mer

Stjernen legger ikke skjul på at coronapandemien forverret ekteskapsproblemene. I intervjuet beskriver han coronapandemien som en veldig komplisert og intens situasjon som ble forsterket ved at store personligheter var oppå hverandre.

- Jeg tror ikke jeg taklet det veldig bra. Jeg tror for å være helt ærlig, at jeg kom veldig nær å miste tankene mine. Jeg følte meg maktesløs, legger han til.

Skuespilleren følte seg så hjelpeløs at han begynte i terapi, noe han ser på som nyttig og noe som ga han et nytt perspektiv.

RIV I HJERTET: I Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Ny flamme?

Siden skilsmissenyheten ble kjent, har de utenlandske tabloidmediene fulgt med på Chambers og Hammer med argusøyne. Dermed skapte det store overskrifter da Hammer forrige måned ble observert med forfatteren Jessica Ciencin Henriquez.

Ifølge People var de to ute på en date, hvor de satt tett sammen under en lunsj på Osteria Mamma i Los Angeles. En kilde fortalte til People at Hammer gleder seg over å være singel for første gang i sitt voksne liv.

- Han og eksen hans var sammen siden han var 20 år gammel, så han vil bare ut og møte mennesker, men ikke date noen, fortalte kilden.

SKILT: Jessica Cinecin Henriquez var gift med skuespiller Josh Lucas fra 2012 til 2014. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SKILT: Jessica Cinecin Henriquez var gift med skuespiller Josh Lucas fra 2012 til 2014. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

Men daten gikk imidlertid ikke som forventet, i alle fall hvis vi skal tro Henriquez' uttalelser. Overfor People fortalte nemlig forfatteren at hun ikke trodde at hun kom til å møte Hammer igjen.

- Han virker som en veldig søt fyr, men han minnet meg litt for mye om en annen, uttalte hun.

Som nevnt var det i midten av juli at nyheten om at Elizabeth Chambers og Armie Hammer skulle splitte lag, kom. Duoen giftet seg i mai 2010, og har datteren Harper Grace (5) og sønnen Ford Douglas Armand (3) sammen.

Skilsmissenyheten kom mindre enn to måneder etter at Chambers og «Social Network»-skuespilleren feiret ti år som gift.

«Ti år som gift, tretten år som bestevenner. Gratulerer med bryllupsdagen, min kjære. Jeg er så takknemlig for deg, dette tiåret, familien vår og den fineste solnedgangen på bryllupsdagen en fredag kveld», skrev Chambers på Instagram den gang.

LES OGSÅ: Helomvending etter bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer