FØR OG NÅ: Sinead O Connor var ikke til å kjenne igjen da hun opptrådte på The Bray Seaside-festivalen i Irland søndag. Innfelt er artisten slik hun så ut da hun slo igjennom i 1990. Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: Sinead O Connor var ikke til å kjenne igjen da hun opptrådte på The Bray Seaside-festivalen i Irland søndag. Innfelt er artisten slik hun så ut da hun slo igjennom i 1990. Foto: All Over PressVis mer

Forandret til det ugjenkjennelige

Håret er tilbake, sammen med en hel del ekstra kilo.

SEHER.NO: Den irske artisten Sinead O'Conner (44) opplevde å bli superstjerne over hele verden, nærmest over natten, med sin versjon av Prince' «Nothing Compares 2 U» i 1990.

Se musikkvideoen nederst i saken!


Hun fikk nærmest i ikonstatus med sitt barberte hode og følsomme, sterke vokal. O'Conner fulgte opp med en rekke hits utover 90-tallet, men de siste årene har det vært stille rundt den irske artisten.

I helgen opptrådte hun imidlertid på The Bray Seaside-festivalen i hjemlandet, og har fått stor oppmerksomhet rundt det på nettsteder over hele verden.

Men det er ikke musikken som skaper overskrifter denne gangen.

O'Conner dukket nemlig opp med ravnsvart hår, briller - og tydelig - og fremhevet - mage.

Veldig lite minner om sexsymbolet fra 90-tallet. Stemmen rapporteres imidlertid fremdeles å være like vakker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Totalt ugjenkjennelig etter ett år 

Se Sinead O'Conners versjon av Prince' «Nothing Compares 2 U» her: