Zayn Malik og Gigi Hadid:

Forandret på utseendet etter bruddet

Popstjernen har både farget håret og fått seg flere nye tatoveringer.

FØR OG NÅ: Etter at Zayn Malik gjorde det slutt med supermodellen Gigi Hadid har han gjennomgått en liten forvandling. Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Etter at Zayn Malik gjorde det slutt med supermodellen Gigi Hadid har han gjennomgått en liten forvandling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Tidligere denne måneden kom nyheten om at superparet Gigi Hadid (22) og Zayn Malik (25) hadde gjort det slutt etter to år som kjærester.

Bruddet kom som en stor overraskelse på fansen, men deres hektiske timeplaner skal ha vært grunnen til at de valgte å gå hver til sitt.

Ifølge The Sun ble avgjørelsen tatt av begge to, som visstnok lenge har følt at det har vært vanskelig å holde liv i romansen siden de begge er så travelt opptatt med karriere på hvert sitt hold.

Dette resulterte i at duoen var mye borte fra hverandre, noe som skal ha tæret på forholdet.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Her er Zayn og Gigi sammen på The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala i New York for to år siden. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Her er Zayn og Gigi sammen på The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala i New York for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forandring fryder

En uke etter bruddet har Zayn tatt noen nye grep om sitt eget utseende.

Det mørke håret har blitt bleket lyst og også skjegget har han farget blond. På Instagram har den talentfulle artisten postet flere bilder av seg selv og sitt nye ytre.

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Den siste måneden har Malik tilbrakt i Miami i Florida hvor han lager ny musikk, og tidligere denne uken ble han observert med sin nye blonde look utenfor byens strippeklubb The Body Miami Adult Entertainment - hvor han spiller inn musikkvideo.

I løpet av den siste uken har artisten også fått en rekke nye tatoveringer på nakken og halsen som han har vist frem på Instagram.

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Neck yat

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Beholder vennskapet

Det var sist tirsdag at Zayn Malik og Gigi Hadid begge bekreftet at forholdet var over mellom dem.

I en Twitter-melding prøvde supermodellen å forklare hvor mye Zayn har betydd for henne.

«Jeg vil være evig takknemlig for kjærligheten og livserfaringene som Z og jeg har delt. Jeg vil fortsette å støtte ham som en venn jeg har enorm respekt for ham,» skrev hun blant annet.

Hun avsluttet innlegget med:

«For fremtiden - det som er ment for å vare, vil alltid komme.»

Zayn la også ut en bekreftelse på sin Twitter-konto, der han skrev noe liknende, samt at han påpekte hvordan han setter pris på at folk vil respektere privatlivet deres litt ekstra gjennom denne tøffe perioden.

LES OGSÅ: Derfor dukket «Ylvis»-Bård opp med ny sveis​