I GOD FORM: Country-dronningen avslører at hun er i bedre form etter "71"-deltagelsen. Foto: SCANPIX
I GOD FORM: Country-dronningen avslører at hun er i bedre form etter "71"-deltagelsen. Foto: SCANPIX Vis mer

Forandret livet etter «71 Grader Nord»

Artisten stråler etter reality-deltagelse...

SEHER.NO: Country-artisten Liv Marit Wedvik (40) ble med i "71 Grader Nord" fordi hun ikke trodde hun ville klare det.

- Jeg måtte snakke med meg selv noen ganger. «Er jeg sprek nok? Er jeg tøff nok?» Jeg fant ut at jeg verken var sprek eller tøff nok, så jeg sa ja. Det var jo spennende, sier hun til Seher.no.

Men etter noen beinharde turer avslører Wedvik til Seher.no at hun er mye bedre trent etter deltagelsen i det populære programmet.

- Jeg er ingen idrettsutøver. Jeg kan trene en stund, og så ta en pause på en stund. Men etter "71 Grader Nord", har jeg faktisk trent en time hver eneste dag. Og jeg er i mye bedre form nå, enn før det startet.

Artisten ble den aller første til å bli valgt ut i duell i programmet, etter at Lars Barmen (46) hadde vunnet frikortkonkurransen. Da måtte hun kjempe mot Lillian Müller (58), en duell Liv Marit vant.

- Fytti helvete, tenkte jeg. At jeg skulle være førstemann til å bli valgt ut, det var virkelig ikke noe morsomt. Men ingen av deltagerne kjente hverandre, og jeg tror det var helt tilfeldig.

«71 grader nord» sendes på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var veldig pinlig å se det på TV