Forandret kroppen for Kon-Tiki

- Når du vet du skal rusle rundt i trusa, skjer det noe med en, sier Kon Tiki-stjernen Tobias Santelmann.

SEOGHØR.NO: Mange har ventet spent på storfilmen «Kon-Tiki» som hadde norsk premiere på fredag. Filmen om Thor Heyerdahls ekspedisjon til Polynesia har engasjert flere generasjoner nordmenn og det har vært knyttet store forventninger til skuespillernes prestasjoner. 

Tobias Santelmann (32) spiller Knut Haugland. Han forteller at det var mange utfordringer knyttet til rollen. Ikke minst måtte flere av skuespillerne gå ned i vekt før innspillingen. 

- Det var noen sofakropper som de kanskje ikke hadde på den tiden. Det har noe med forfengelighet oppi det hele å gjøre også. Når du vet du skal rusle rundt i trusa, skjer det noe med en.  Det er en del av forberedelsene. Vi har også lest bøker om dem vi spiller og om selve ferden, sier Santelmann til Seoghør.no. 

Også filmkollega Odd-Magnus Williamson trente hardt i forkant av filmingen.  

- Ingen kropper har vondt av å gå på diett og trene aktivt i flere måneder. Det vi drev med var ernæringsfysiologi i praksis. Det kan anbefales, men det var også deilig å være ferdig. Man blir lei av tunfisk til slutt. 


«Kon Tiki» har fått gode anmeldelser og til og med kong Harald og dronning Sonja hadde tatt turen til premieren i operahuset i Oslo torsdag kveld. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjønner ikke oppstyret rundt nakenscenene