Før var stemmen min helt klar

Nå avslører Ole Paus hvordan han fikk sin berømte rustne stemme. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Lørdag er det klart for episode syv av årets sesong av TV 2-serien «Hver gang vi møtes»,hvor kjente norske artister tolker hverandres låter.

I kveld er det Ole Paus (66) som skal hylles av de seks andre artistene.
 
Det første man tenker på når det kommer til den folkekjære artisten, er hans karakteristiske, rustne stemme. I kveldens episode kommer svaret på hvorfor stemmen er som den er.
 
- Jeg hadde en veldig klar stemme, men det var mange år av livet hvor jeg var flink til å røyke, drikke og være sent oppe, og det satte sitt spor igjen i stemmen, forteller Ole.
 
Ole Paus platedebuterte som 23-åring i 1970 med «Der ute – der inne».
Hører man igjennom platekatalogen fra debuten, til hans siste soloplate «Paus synger Paus» fra 2009, er det lett å høre at stemmen har forandret seg. Men ifølge Ole, blir ikke stemmen verre i dag – uansett hva han utsetter den for.
 
- Det er helt uangripelig, den er sånn hele tiden. Uansett hva jeg utsetter den for, så er den lik. Den blir ikke verre. Perfekt, sier han i kveldens program.
 
Det er Morten Abel (50), Marion Ravn (28), Ole Paus (66), Anita Skorgan (54), Magnus Grønneberg (45), Kurt Nilsen (34) og Lene Marlin (32) som er årets deltagere i programmet.

Se Ole Paus fortelle om stemmen sin i videoen øverst - og hør hvordan Ole Paus sin stemme var i 1970 her!

«Hver gang vi møtes ser du på TV 2 klokken 20. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: Morten Abel blir rørt av Ole Paus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer