For vanskelig å jobbe med

Kate Moss' ekskjæreste gjør det ikke lett for seg selv - eller andre.

<strong>SKANDALEROCKER:</strong> Først ble han dumpet av Kate Moss. Må Doherty nå også ta farvel med karrieren? Foto: All Over Press
SKANDALEROCKER: Først ble han dumpet av Kate Moss. Må Doherty nå også ta farvel med karrieren? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fikk fyken!


Plateselskapet Rough Trade har sett seg lei på Pete Doherty (27). Nå sier de opp kontrakten med Babyshambles-sangeren fordi han er "for vanskelig å ha med å gjøre".


I følge Aftonbladet er det den siste tidens narkotikadommer som har fått plateselskapet til å miste tålmodigheten. Rough Trade, som blant annet har The Smiths og The Strokes i stallen, skal ha vært i kontraktsforhandlinger med Doherty da alt skar seg.


Rockerens en gang så lovende karriere har den siste tiden blitt overskygget av narkoskandaler og arrestasjoner. Pete får også skylden for å ha fått ekskjæresten og supermodellen Kate Moss (32) til å begynne med heroin.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer