<strong>KLARE FOR VOKSEN-MGP:</strong> De tidligere Melodi Grand Prix jr. vinnerne i The BlackSheeps debuterer i kveld i voksen-MGP med låten "Dance Tonight" (f.v.: Simon Stenvold Pedersen, Emelie Nilsen, Agnete Johnsen og Nikolaj Gloppen). Foto: Per Ervland, Seher.no
KLARE FOR VOKSEN-MGP: De tidligere Melodi Grand Prix jr. vinnerne i The BlackSheeps debuterer i kveld i voksen-MGP med låten "Dance Tonight" (f.v.: Simon Stenvold Pedersen, Emelie Nilsen, Agnete Johnsen og Nikolaj Gloppen). Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer

- For unge til å komme inn på MGP-festen

- Går vi videre får vi feire med boller og brus...

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Skien med The BlackSheeps nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  De tidligere Melodi Grand Prix jr.-vinnerne The BlackSheeps legger ikke skjul på at de gleder seg til å konkurrere mot voksne artister når de lørdag går på scenen i MGP-delfinalen i Skien med låten "Dance Tonight".

Men selv om de har tatt steget inn i voksenverdenen musikalsk, har MGP-debuten ført til en liten utfordring for de to 17 år gamle bandmedlemmene Agnete og Emilie. Jentene sier til Seher.no at de egentlig er for unge til å komme inn på festen for artistene etter sending.

- Jeg og Agnete får egentlig ikke lov til å komme inn på festen, siden vi er under 18. Men jeg regner med at det ordner seg siden vi er artister, sier Emelie.

- Vi får feire med boller og brus, sier Agnete og ler.

Produsent for Melodi Grand Prix, Dag Hvaring, sier at de to jentene får lov til å komme inn fordi de har med en foresatt som følge.

- Vi har sjekket at dette er i henhold til lovverket, sier han til Seher.no.

Bandmedlemmene tror imidlertid ikke at deres unge alder vil telle mot dem når de går på scenen i Skien lørdag.

- Jeg tror vi fortsatt er litt på barnesiden, men vi blir jo eldre og det blir jo barna også.

- Det er ikke noe galt i å være barnestjerne, men vi beveger oss nok mer og mer vekk fra den retningen, sier de til Seher.no

De unge rockemusikerne hevder de ikke bryr seg om den negative kritikken som eventuelt måtte komme etter å ha spilt foran den kresne MGP-fansen.

- Kommer det negative ting så bryr jeg meg ikke så mye om det. Jeg tenker "det får være deres problem", sier Agnete.

Følg med på Seher.no utover kvelden for alt om MGP-festen i Skien!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg så mitt første Melodi Grand Prix på asylmottak
[obj:media:9333]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer