MANGE FANS: Onsdagens Oslo-premiere stod i sterk kontrast til Gerards forrige besøk i Norge for to år siden. Da vandret han ubemerket rundt i gatene under et privat besøk hos en venn. Foto: Anders Myhren, Seher.no
MANGE FANS: Onsdagens Oslo-premiere stod i sterk kontrast til Gerards forrige besøk i Norge for to år siden. Da vandret han ubemerket rundt i gatene under et privat besøk hos en venn. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

For to år siden gikk han alene i Norge

Nå er han tilbake med hylende jenter, damehistorier og null privatliv. - Det må jeg takle, sier Hollywoodstjernen Gerard Butler til Seher.no.

Se Seher.nos videointervju med Gerard Butler nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Hollywoodstjernen Gerard Butler (39) - kjent fra filmer som "300" og "P.S. I Love You" - ble onsdag møtt av hundrevis av skrikende fans i Oslo, da han dukket opp på premieren til sin nye film "Law Abiding Citizen".

Til Seher.no avslører Butler at mottakelsen står i sterk kontrast til hans forrige Norgesbesøk i 2007.

- Jeg gikk ut, spiste på restauranter, trente i et helsestudio og spaserte rundt. Jeg hadde også et morsomme kvelder ute på byen. Jeg var her i romjulen. Det var utrolig, jeg har gledet meg til å komme tilbake hit til Norge.

Etter at han på kort tid har blitt en av Hollywoods mest etterspurte skuespillere, har Gerard merket at den amerikanske tabloidpressen også har blitt interessert i hans privatliv.

Filmstjernen har blant annet blitt koblet til popsangeren Jessica Simpson, partypiken Lindsay Lohan og sin motspiller i den kommende filmen "The Bounty", Jennifer Aniston.

- Ting forandrer seg, man kan ikke lenger være så normal som man var. Spekulasjoner rundt privatlivet vil alltid komme. Jeg er en person som liker å gå ut, og har ikke tenkt å slutte med det.

- Jeg elsker å lage filmer, og dette er noe jeg må takle, sier Butler til Seher.no.

Til Norge kom Gerard - som hevder han er singel for øyeblikket - uten kvinnelig følge. Men inne i kinosalen på Colosseum fikk han god kontakt med "God Kveld Norge"s Dorthe Skappel, som han satt ved siden av.

- Hun er fantastisk. Jeg har blitt intervjuet av henne for to år siden og pratet igjen med henne i går. Det var spennende å se hvordan hun og alle de andre reagerte på filmen.

I "Law Abiding Citizen" spiller Butler familiemannen Clyde Shelton som bestemmer seg for å ta hevn på egen hånd etter at hans kone og datter blir drept av innbruddstyver.

I tillegg til å spille hovedrollen, er Gerard også produsent for filmen, noe som ikke alltid var like lett å kombinere.

- Det som skjedde var at jeg ble veldig besatt av det kreative etter hvert. Jeg måtte lære meg å ta av meg produsent- hatten og ta på skuespiller-hatten. Det gikk bedre etter hvert, sier han.

Til tross for sin hektiske hverdag, håper imidlertid Butler at han snart vil få anledning til å besøke Norge igjen.

-  Jeg vil definitivt komme tilbake. Folk er veldig vennlige her, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Se kaoset som oppstod under Gerard Butlers Oslo-premiere!

Se Seher.nos videointervju med Gerard Butler her:


[obj:media:8159]