Kim Kardashians sexvideo:

For ti år siden var Kim Kardashian ukjent - så skjedde dette

Sextapen som ga grobunn for tv-stjernens berømmelse er fortsatt omgitt av mysterier.

DEN GANG DA: Historien om Kim Kardashians internasjonale kjendisgjennombrudd startet i 2007. Her er hun sammen med sin daværende kjæreste Ray J. Foto: All Over Press
DEN GANG DA: Historien om Kim Kardashians internasjonale kjendisgjennombrudd startet i 2007. Her er hun sammen med sin daværende kjæreste Ray J. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2007: En tre år gammel hjemmesnekret sexvideo av Kim Kardashian og hennes daværende kjæreste, Ray J, treffer internett med full styrke.

Nærmest over natta går 26 år gamle Kardashian fra å være kjent som garderobeassistenten til tabloidyndlingen Paris Hilton, til å havne på «alles» lepper.

Resten er egentlig historie.

Ubestridte spørsmål

Bare et halvt år etter at pornodistributøren Vivid Entertainment hadde fått kloa i de intime opptakene, som seinere, ifølge Huffington Post, er blitt tidenes mest sette sextape - klatret Kardashian sakte, men sikkert opp på berømmelsesbarometeret.

Da første episode av «Keeping up with the Kardashians» gikk på lufta 14. oktober samme år, var videolekkasjen et uungåelig tema. Tilfeldig? De lærde strides.

- Kardashian-familien var ikke spesielt kjente da programmet hadde premiere. Sextapen hadde på forhånd gitt folk noe å snakke om, og ga Kardashian-medlemmene noe å snakke om på tv, sier Ingeborg Heldal, utviklingsredaktør i Se og Hør.

Ti år seinere er spørsmålene rundt den famøse sengevideoen, som har det passende navnet «Kim Kardashian, Superstar», fortsatt mange.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer