FOR DÅRLIG: Egentlig skulle alvorlig syke Jade Goody og de to sønnene bli døpt lørdag. Nå må dåpen avlyses.  Foto: All Over Press
FOR DÅRLIG: Egentlig skulle alvorlig syke Jade Goody og de to sønnene bli døpt lørdag. Nå må dåpen avlyses. Foto: All Over PressVis mer

For syk til sin egen og sønnenes dåp

Jade GoKreftsyke Jade Goody greier ikke holde seg våken lenger.

SEHER.NO: Den kreftsyke realitystjernen Jade Goody (27) må avlyse den planlagte dåpen av seg selv og sønnene sine Bobby (5) og Freddie (4) lørdag.

Årsaken er at hun er for syk til å dra til kirken.

- Hvis folk besøker henne, åpner hun bare øynene og sier "Hei, hvordan går det?" og sovner igjen, sier hennes talsmann Max Clifford ifølge Showbiz Spy.

- Det er resultatet av medikamentene hun bruker. Så, selvsagt, kan ikke dåpen finne sted.

Clifford forteller at dåpen allikevel kan finne sted i kapellet til sykehuset Royal Marsden, som Goody er innlagt på, men sier at Jade har et stort ønske om å bli døpt hjemme.

- Jade ønsker virkelig å være i god nok form til å dra hjem og bli døpt. Hvis hun begynner å føle seg bedre, kan dåpen bli organisert på svært kort varsel. Vi håper på det beste, sier han.

I begynnelsen av uka ble det kjent at kreften har spredt seg til Jade Goodys hjerne, og at legene derfor frykter at hun ikke vil leve til helgen.

Det var i august i fjor at Jade fikk beskjed om at hun hadde livmorhalskreft. Beskjeden fikk hun på direkten i indiske "Big Brother".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Goody frykter hun dør før helgen