<strong>SLITER MED Å HOLDE DATTEREN:</strong> Victoria Beckham skal på grunn av en skiveutglidning i ryggen ha problemer med å holde sin nyfødte datter Harper Seven, ifølge The Sun.
SLITER MED Å HOLDE DATTEREN: Victoria Beckham skal på grunn av en skiveutglidning i ryggen ha problemer med å holde sin nyfødte datter Harper Seven, ifølge The Sun. Vis mer

- For syk til å holde babyen

Store smerter hindrer Victoria Beckham fra å ta vare på sin nyfødte datter.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Måneden etter at hun fødte datteren Harper Seven, sliter den tidligere Spice Girls-sangeren Victoria Beckham med å komme tilbake til hektene.

Den siste tiden skal hun ifølge The Sun ha fått så store smerter i ryggen, at hun ikke lenger orker å bære sin nyfødte datter.

Smertene skal skyldes en skiveutglidning i ryggen, som oppstod i forbindelse med keisersnittet, da vesle Harper Seven ble født.

- Hun slet med en vond rygg gjennom hele svangerskapet, og så skjedde det noe under fødselen, som førte til at hun fikk en skiveutglidning i ryggen. Dette har gått innpå henne, fordi alt hun vil er å ta vare på babyen sin som andre mødre, sier en kilde til avisen.

Ryggproblemene skal ha ført til at Victorias ektemann, fotballstjernen David Beckham ha måttet trå til som ekstrahjelp under ammingen.

- David må holde babyen, mens Victoria gir henne mat. Men Victoria prøver å holde humøret oppe. Hun vil ikke la skaden overskygge gleden over at hun har fått Harper, sier kilden til The Sun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, så like de er!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer