- For sexy for politiet

Den tidligere Robinsondeltakeren hevder hun ble nektet utdannelse på grunn av lettkledde bilder.

STOLT AV SINE LETTKLEDDE BILDER: Cathrine Aschim har flere ganger stilt opp på lettkledde bilder, blant annet for dyrevernorganisasjonen PETA. Foto: Thomas Horni / Seher.no
STOLT AV SINE LETTKLEDDE BILDER: Cathrine Aschim har flere ganger stilt opp på lettkledde bilder, blant annet for dyrevernorganisasjonen PETA. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere «Robinson»-deltakeren Cathrine Aschim har både og før og etter at hun var med i den populære realityserien i 2008 jobbet aktivt som lettkledd modell - blant annet i en kampanje for dyrevernorganisasjonen PETA.

Nå stikker imidlertid naken-fortiden kjepper i hjulene for 28-åringen drøm om å utdanne seg som politi.

Til Dagbladet sier Aschim at en av studieveilederne skal ha sammenlignet hennes modellkarriere med å være medlem av den utskjelte politiske organisasjonen Vigrid.

- Han sa til meg «Jeg kan sammenligne det slik. Det er ikke ulovlig å være medlem av Vigrid. Det samme kan jeg si om modeller».


Med hjelp fra advokat John Christan Elden skal Aschim likevel ha fått møte på fysiske opptaksprøver som hun besto. Men i møte med opptaksnemnda skal hun igjen ha blitt konfrontert med nakenbildene.

- Det var ingen hyggelig tone i intervjuet. Det virket som om de «ville ta meg»

Aschim sier til Dagbladet at hun  igjen skal ha fått avslag, blant annet med at hun skal ha manglende motivasjon og være mistenkt/implisert i flere straffesaker.  Det avviser hun på det sterkeste.

- Jeg har plettfri vandel. Jeg er verken dømt eller siktet for noe, sier hun til avisa.

Fungerende rektor Nina Skarpnes ved Politihøgskolen i Oslo sier til Dagbladet at skolen beklager saksbehandlingsfeil de har gjort i forbindelse med Aschims søknad, men hevder det ikke var modellfortiden som hindret henne i å komme inn.

- Opptaksnemnda mente søkeren ikke var egnet, sier hun til avisa.

Skarpnes sier hun ikke kjenner til at Aschim skal ha blitt forevist lettkledde bilder av seg selv under intervjuet med nemnda.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Robinson-Cathrine ble utsatt for pass-svindel