ELSKER DE EKSTRA KILOENE: Ellen Pompeo la på seg 10 kilo under svangerskapet, og har beholdt fem av de ekstra kiloene. Her sammen med ektemannen Chris Ivery. Foto: All Over Press
ELSKER DE EKSTRA KILOENE: Ellen Pompeo la på seg 10 kilo under svangerskapet, og har beholdt fem av de ekstra kiloene. Her sammen med ektemannen Chris Ivery. Foto: All Over Press Vis mer

- Før sa alle til meg at jeg var for tynn

Derfor elsket «Greys Anatomy»-stjernen å være gravid.

Publisert
SEHER.NO:  Som alle vordende mødre la «Greys Anatomy»-stjernen Ellen Pompeo (40) på seg under svangerskapet. Men ikke så veldig mye.

- Jeg la på meg 11 kilo, og gikk fra å bruke størrelse 25 i bukser til å bruke størrelse 26. Så jeg ble ikke så veldig stor akkurat, sier Pompeo til Self Magazine.

Skuespilleren har lenge slitt med kompleksene for å være for tynn, og hun likte å legge på seg 11 kilo.

- Før sa alle til meg at jeg var for tynn. Da tenkte jeg at herregud, det er 14-åringer som tror jeg ikke spiser, og derfor spiser kanskje ikke de heller. Har jeg et ansvar? Nå veier jeg 5 kilo mer enn jeg vanligvis gjør, og jeg elsker det.

Selv om hun har måttet gjennomgå mye vektkritikk, prøver Ellen likevel å opprettholde et godt perspektiv på sitt eget kroppsbilde.

- Jeg bryr meg egentlig ikke om folk synes jeg er for tynn. Det er min kropp, og hvis noen ikke liker den, så får det være dem om det. Vekt betyr ingenting for meg, det viktigste er at jeg har en sunn datter.

Ellens datter Stella Luna Pompeo Ivery ble født i september i fjor. Faren er musikkprodusenten Chris Ivery.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Nå har hun blitt mammaVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer