- For oss var det normalt at hun var så liten

Svømmeesset Lavrans Solli snakker om det å bli far over to måneder før terminen.

LYKKELIGE: I april ble svømmer Lavrans Solli og kjæresten, journalist Anja Johansen, foreldre for første gang - over to måneder før terminen. Her er paret avbildet sammen på motevisning et par måneder før fødselen.  Foto: Andreas Fadum
LYKKELIGE: I april ble svømmer Lavrans Solli og kjæresten, journalist Anja Johansen, foreldre for første gang - over to måneder før terminen. Her er paret avbildet sammen på motevisning et par måneder før fødselen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av april ble svømmeren Lavrans Solli (23) og kjæresten Anja Johansen (27) foreldre for første gang.

Den lille datteren (6 uker), som har fått navnet Frøya, kom til verden over to måneder før tiden. Da den uventede fødselen startet, var Solli på trening i svømmebassenget i Bergen, mens samboeren var på besøk hos foreldrene sine i Bærum.

Nå forteller 23-åringen til Dagbladet om hvordan det var å bli far såpass brått og dramatisk.

- Da var det bare å kaste seg på flyet. Jeg var så kald. «Det går bra», tenkte jeg. Jeg gjør alltid det, sier han til avisen.

Lille Frøya ble født mens pappa Lavrans satt i flyet på vei mot Oslo Lufthavn. Da han ankom sykehuset samme kveld, fikk han holde sin knapt ett kilo tunge datter for første gang.

- Jeg vet ikke hvordan en nyfødt skal se ut, så for oss var det normalt at hun var så liten. Og vi har hele tida følt oss trygge, legene og sykepleierne er fantastiske. Vi er heldige som kan være der, bedyrer Lavrans Solli.

Natt til lørdag la Anja, som fyller 27 år lørdag, ut en bilde på Instagram der hun holder parets lille datter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer