Carina Olset:

- For oss har det vært helt riktig

Carina Olset er for tiden fult opptatt med å lede fotball-EM, men det er også liv og røre på hjemmefront.

MAMMA: Carina Olset ble i desember mamma for andre gang. Foto: Espen Solli / Se og Hør
MAMMA: Carina Olset ble i desember mamma for andre gang. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Carina Olset (39) er for tiden aktuell som NRKs ansikt utad under fotball-EM. Faktisk har hun ledet fotballturneringer på statskanalen helt siden 2012. Da er det kanskje ikke så overraskende at hun har funnet seg godt til rette med en kjæreste som er - ja du gjetter riktig - fotballspiller.

Carina og kjæresten Tor Øyvind Hovda (31) ble rett før jul tobarnsforeldre. Fra før hadde de datteren Pernille (2), som altså ble storesøster. Lillesøster har fått navnet Anna.

Nå letter NRK-profilen på sløret om familielivet, med kjæreste og to små barn. Det gjør hun i et intervju med Aftenposten.

Har føltes naturlig

Carina og Tor møttes på Tinder våren 2018. Tre år senere er de blitt samboere og har fått to små jenter. Olset erkjenner overfor avisen at ting har gått raskt i svingene.

- For oss har det vært helt riktig og en naturlig måte å gjøre det på. Det føltes ekstremt bra, sier hun til avisen.

At hun i dag skulle stå her med mann, bolig og to barn, har ikke alltid vært en selvfølge for Olset. Selv om hun i hele sitt voksne liv skal ha drømt om å bli mamma, hadde hun ikke sett for seg at det ville skje.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Av den grunn uttrykker Olset at hun er evig takknemlig over livssituasjonen hun i dag befinner seg i.

Men, til tross for at hun fødte et barn for et halvt år siden, var Olset allerede i mai tilbake på jobb på Marienlyst i Oslo. Det har likevel ikke gått helt knirkefritt for seg - da mammalivet iblant kan skape hindring.

- Ammetåken er faktisk reell. Jeg merker at jeg mister ord. At jeg bruker tid på å lete etter de rette ordene. Jeg misliker følelsen av ikke å ha full kontroll på hva som kommer ut, sier hun til Aftenposten.

Se og Hør har ikke lyktes i å få kommentar fra Carina Olset.

- Helt strålende

Det var på Instagram Olset i desember avslørte at hun hadde født en liten jente. Til et bilde av seg selv holde datteren, skrev hun følgende:

«Hjemme med tidenes julegave, lille Anna våres. Jordmor Bente, lege Hilde og teamet på Ringerike Sykehus var så enestående at jeg nesten har lyst til å besøke dem igjen», skrev hun.

Da Olset snakket med Se og Hør etter fødselen, kunne hun fortelle at det hadde gått i hundre, men at familien var veldig glad over at familiens nye tilskudd endelig hadde meldt sin ankomst.

- Vi har det helt strålende og er så glade og takknemlige for at vi får oppleve dette, sa hun den gang.

Tidligere samme år, før fødselen var et faktum, kunne Olset også avsløre at hun hadde hatt et fint svangerskap.

LES OGSÅ: Tatt på fersken med superstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer