KJENDISSPEKKET: Skiskytter-ess Emil Hegle Svendsen (28) og TV 2-kjæresten Samantha Skogrand (24) samt fotballkompisen John
Carew (34) er bare noen av kjendisgjestene som kommer i bryllupet.
KJENDISSPEKKET: Skiskytter-ess Emil Hegle Svendsen (28) og TV 2-kjæresten Samantha Skogrand (24) samt fotballkompisen John Carew (34) er bare noen av kjendisgjestene som kommer i bryllupet. Vis mer

- For oss er det viktig at vi stråler på bryllupsdagen

Om to uker gifter John Arne Riise seg for tredje gang – med forloveden Louise Angelica Markussen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I VGTV-serien «Riise+Louise» får seerne følge John Arne Riise (33) og Louise Angelica Markussen (23) i planleggingen av deres bryllup 31. mai.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og paret lover sine 90 gjester høy wow-faktor.

– Louise Angelica skal få sitt prinsessebryllup, og vi kommer ikke til å spare på noe, har Riise sagt til Se og Hør.

Den store dagen skal stå på luksushotellet The Thief på Tjuvholmen, og for den kommende bruden er det én ting som betyr mest.

– Det viktigste er at vi ser lykkelige ut – utad. Vi vet jo selv at vi er lykkelige, men for oss er det viktig at vi stråler på bryllupsdagen, sier Louise Angelica i «Riise+Louise».

This is it.

Louise Angelica hadde ambisjoner om å planlegge hele bryllupet selv, men innså raskt at hun trengte profesjonell hjelp.

EKSKLUSIVT: Bryllupsfesten blir på The Thief på Tjuvholmen, som nylig ble kåret til landets beste hotell. Foto: Se og Hør
EKSKLUSIVT: Bryllupsfesten blir på The Thief på Tjuvholmen, som nylig ble kåret til landets beste hotell. Foto: Se og Hør Vis mer

– Jeg har bare vært i ett bryllup før, og vet ikke halvparten av hva som skal gjøres, sier hun i serien.

John Arne har derimot giftet seg to ganger tidligere, men lover at dette blir den siste.

– Jeg skjønner at folk tenker «hva er det han driver med?» Hver gang har jeg jo trodd at det skulle gå bra. Men jeg har aldri hatt det sånn som dette før. This is it. For meg er dette som første gang. Det har jeg sagt til foreldrene til Louise også. Det er nå livet starter, sier han til VG Helg.

Stolt svigerfar.

Riise, som har tre barn fra før, fridde til Louise Angelica julaften 2012.

– Hun gjør meg til en bedre mann. Mens jeg er veldig energisk, er hun veldig rolig. Det gjør at vi har et balansert forhold, sa John Arne da Se og Hør traff ham i Manchester i mars.

Som en kjærlighetserklæring har han tatovert navnet hennes på armen, og har utviklet et nært forhold til sin kommende svigerfar Truls Markussen.

– Jeg gleder meg til å bli John Arnes svigerfar. Han er en er en veldig bra mann, sier Louises far til Se og Hør.   

LES OGSÅ: Se Riise spille piano

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer