<strong>KONKURRERER:</strong> Mandag kveld møter Eyvind Hellstrøm sin tidligere kokkelærling Stig Henrik Hoff til matduell på TV3.  Foto: TV3
KONKURRERER: Mandag kveld møter Eyvind Hellstrøm sin tidligere kokkelærling Stig Henrik Hoff til matduell på TV3. Foto: TV3 Vis mer

- For meg var det jo prestasjonsangst ut av et helvete

Stig Henrik Hoff møtte sin tidligere læremester Eyvind Hellstrøm til matduell.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kveld inviterer mestkokken Eyvind Hellstrøm (63) norske TV-seere og noen utvalgte kjendisgjester inn på kjøkkenet i premiereklare «Hellstrøm inviterer».

Først i ilden er skuespiller Stig Henrik Hoff (46) som også tidligere har kokkelert med mesterkokken. På 1980-tallet var nemlig Hoff kokkelærling hos 63-åringen på Bagatelle.

- Alle sier jo sånn «å, fy faen, har du jobba sammen med han?! Faen, han er jo den kødden, så streng og kjip», og så svarer jeg at det er jo sånn med folk som kan noe, sier Hoff til Dagbladet.


De to hadde et godt forhold, og Hellstrøm var kun streng én gang da han synes lærlingen fikk for mange telefonsamtaler på jobb. Hoff innrømmer at han ble litt nervøs av å møte sin tidligere sjef, så mange år senere.

- For meg var det jo prestasjonsangst ut av et helvete. Det er som å lære far din å lage unger, liksom. Lykke til, forteller 46-åringen.

  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ikke for gammel til å bli pappa   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer