TV-AKTUELL: Stian Barsnes Simonsen blir nå programleder for sitt helt eget tv-program "De Ukjente", noe han synes er både skummelt og morsomt.  Foto: Seher.no/Per Ervland
TV-AKTUELL: Stian Barsnes Simonsen blir nå programleder for sitt helt eget tv-program "De Ukjente", noe han synes er både skummelt og morsomt. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

- For meg er det ikke vinn eller forsvinn

Men "De Ukjente"-aktuelle Stian Barsnes Simonsen føler press for å prestere...

SEHER.NO: 12. september har NRK-profil Stian Barsnes Simonsen (30) premiere på sitt nye underholdningsprogram "De Ukjente".

Hvert program dreier seg rundt to kjendislag, hvor konkurransen går ut på å gjette seg frem til seks ukjente personers yrke.

Det tapende laget i konkurransen må deretter ut i "vikar-tjeneste", og utøve et av yrkene de ikke fant svar på.

Barsnes Simonsen har lenge vært en etablert tv-profil i NRK, men dette er første gang han har sitt helt eget program.

Og under NRKs høstlansering onsdag, innrømmet programlederen overfor Seher.no at akkurat dét er veldig stort for han.

- Det er veldig ærefullt og skummelt, men også veldig morsomt. Jeg har jo gjort lignende jobber før, men det er skummelt i og med at dette er på en av de aller største tv-flatene. Jeg føler meg litt som en fotballspiller som spiller på forskjellige baner, og på et eller annet tidspunkt håper han å bli tatt opp til en landskamp, humrer han til Seher.no.

"De Ukjente" har fått en av de mest populære tv-slottene på NRK, nemlig lørdagskveldene klokken 19.55. Likevel hevder Stian at han ikke er spesielt redd for at han skal "få fyken", dersom det blir en seerfiasko.

- For meg er det ikke vinn eller forsvinn, tror jeg. Det ville overraske meg i så fall. Så jeg er ikke så veldig bekymret på mine egne vegne, mer på programmets vegne. Det er stor konkurranse, så det blir jo det beste programmet som vinner. Men jeg har stor tro på dette, selv om målet selvfølgelig er å være best. Følelsen av å måtte prestere er jo tilstede, forteller han.

Hele 32 kjendiser fra ulike miljøer skal delta i programmet, men hvem disse stjernene er holdes hemmelig frem til noen dager før premieren.

Ifølge Simonsen blir imidlertid ikke deltagelsen noen enkel utfordring for celebritetene.

- Det hele handler ikke om å vinne, men å ikke tape, sier han lurt.

Ifølge programlederen har nemlig NRK  forsøkt å finne yrker de tror de ulike kjendisene vil passe absolutt minst til.

- Det kan fort bli smertefullt, ja. Vi velger jo yrker vi mener er skreddersydd til å passe kjendisene verst. Så det blir veldig morsomt og interessant å se. Samtidig blir dette en konkurranse hvor kjendisene får testet fordommene sine. Vanligvis er det jo de som blir forhåndsdømt, men her får de muligheten til å ta "litt hevn", smiler han.

"De Ukjente" har premiere på NRK1 lørdag 12. september klokken 19.55!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ble pappa på nyttårsaften