SUKSESS: "Himmelblå" har blitt en stor suksess på NRK. Her er Line sammen med Edward Schultheiss. Foto: NRK
SUKSESS: "Himmelblå" har blitt en stor suksess på NRK. Her er Line sammen med Edward Schultheiss. Foto: NRKVis mer

- For lite sammen med datteren

Line Verndal fra "Himmelblå" har dårlig samvittighet overfor datteren, og klarer ikke nyte suksessen til det fulle.

SEHER.NO: "Himmelblå" har blitt en stor suksess på NRK, men Line Verndal (36) klarer likevel ikke å nyte suksessen til det fulle.

I et intervju med bladet Mamma forteller hun at hun har dårlig samvittighet for at hun er for lite sammen med datteren Helle (2).

- Jeg har dårlig samvittighet for at jeg er så lite sammen med Helle. Når jeg har fri, vil jeg bare hjem til henne! Derfor klarer jeg ikke nyte alt som skjer nå. Egentlig burde jeg gå på fester, premierer og på byen, og kjenne hvordan det er å være den alle vil snakke med, sier hun til bladet Mamma ifølge VG.

For tiden bor Line i en sokkelleilighet hos foreldrene hjemme i Oslo sammen med datteren. Kjæresten Torgeir Reiten (34) er bosatt i Trondheim. Nå gleder Line seg til hele familien kan bo under samme tak.

- Torgeir har det mye verre enn meg, jeg har tross alt Helle. Forrige gang han var her, så jeg at det var hardt for ham å dra. "Ikke ha det" sa Helle. "Ikke ha det". Da slet han. Nei, det blir deilig med mamma, pappa og Helle i én leilighet, sier hun.

Line traff kjæresten på en togtur for tre år siden. I et intervju med KK forteller Line at hun ble helt rar da hun så Torgeir...

- Jeg ble helt flåsete, pratet for mye og for høyt og lo hele tiden, sier hun til bladet.

Det var kjærlighet ved første blikk...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg er "skaptjukk"

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.