TRAVEL MAMMA: Artist Maria Haukaas Mittet er travel med julekonserter i hele desember. Den vordende tobarnsmoren røper at turnélivet er blitt litt mer krevende etter at hun ble mamma. Foto: Tor Lindseth
TRAVEL MAMMA: Artist Maria Haukaas Mittet er travel med julekonserter i hele desember. Den vordende tobarnsmoren røper at turnélivet er blitt litt mer krevende etter at hun ble mamma. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Før jeg fikk barn var det aldri noe problem å reise på turné

Småbarnsmor Maria Haukaas Mittet merker utfordringene på juleturné, få måneder før nummer to kommer.

Publisert

SEOGHØR.NO: I hele førjulstiden er Maria Haukaas Mittet (36) aktuell med over 50 julekonserter, sammen med Rune Larsen (67), Tor Endresen (56), Alexander Rybak (29) og Marian Aas Hansen (40).

Selv om artisten stortrives som en del av juleturnéen «Stille natt, hellige natt», legger hun ikke skjul på at turnélivet er blitt annerledes etter at hun ble mor.

- Før jeg fikk barn var det aldri noe problem å reise ut på turné, men nå er det et savn. Likevel er jeg ganske flink til å være fokusert på oppgavene, så det skal nok gå fint, sier Maria til Se og Hør Extra.

Saken fortsetter under bildet.

GLEDER SEG: Til våren blir Maria Haukaas Mittet og ektemannen Hans-Marius Hoff Mittet foreldre for annen gang. Her er paret på høstens «Stjernekamp»-finale, der Maria stakk av med seieren. Foto: Tore Skaar
GLEDER SEG: Til våren blir Maria Haukaas Mittet og ektemannen Hans-Marius Hoff Mittet foreldre for annen gang. Her er paret på høstens «Stjernekamp»-finale, der Maria stakk av med seieren. Foto: Tore Skaar Vis mer

For to og et halvt år siden fikk nemlig hun og ektemannen Hans-Marius Hoff Mittet (38) sønnen Wilhelm (2). Den nybakte moren annonserte den gledelige nyheten på Facebook:

«Wilhelm, vår sønn er her! Han ble født den 15. mai. Vi er utrolig stolte og lykkelige over den lille nye borgeren, og nyter døgn som går i ett. Mor og far er skjønt enig om at han er det vakreste guttebarnet noensinne:-)».

LES MER: I ukens Se og Hør Extra kan du også lese om Tore Strømøys hemmelige paradis, «Staysmans» nye liv og mye mer. Foto: Faksimile, Se og Hør
LES MER: I ukens Se og Hør Extra kan du også lese om Tore Strømøys hemmelige paradis, «Staysmans» nye liv og mye mer. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Gleder seg til å bli fire

Høstens «Stjernekamp»-vinner er nå gravid med barn nummer to, et faktum hun holdt godt skjult før VG avslørte graviditeten i oktober. Termin er til våren, og den vordende tobarnsmoren har ingen planer om å roe ned med det første:

- Vi gleder oss. Og foreløpig er formen min fin. Den tøffe juleturnéen går helt fint, forsikrer Maria overfor Se og Hør.

Les hele intervjuet med Maria, der hun også forteller om familiens juletradisjoner, i ukens Se og Hør Extra!

Tidligere i høst snakket 36-åringen om hvordan det er å være gravid annen gang kontra første gang.

- Selv om man selvfølgelig er redd for at noe skal skje, er jeg mindre bekymret og mer avslappet denne gangen. Frykten som eventuelt er der, kommer jo av at man har et slikt sterkt ønske, sa Maria til Her og Nå i oktober.

Se video fra Maria Haukaas Mittets «Stjernekamp»-seier:

LES OGSÅ: Stjal glansen fra ektemannen i gjennomsiktig kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer