FIKK SEX-TILBUD: Andrea bekrefter at hun har mottatt SMS fra en gift TV-kjendis, men mener at saken er blitt veldig blåst opp - som følge av misunnelse hos en venninne. Foto: froken.no
FIKK SEX-TILBUD: Andrea bekrefter at hun har mottatt SMS fra en gift TV-kjendis, men mener at saken er blitt veldig blåst opp - som følge av misunnelse hos en venninne. Foto: froken.noVis mer

- For gammel til å ta seriøst

Frøken Norge-deltager Andrea Otten snakker ut om sex-meldingene fra en gift TV-kjendis i 40-årene.

SEHER.NO: Frøken Norge-deltager Andrea Otten (21) fikk mye oppmerksomhet da det tirsdag ble kjent at hun hadde mottatt flere slibrige SMS fra en gift TV-profil, etter sin Frøken Norge-deltagelse.

Ifølge Her og Nå skal meldingene ha vært av karakteren "Åh, du er SÅ NYDELIG" og "jenta mi", i tillegg til bilder av den gifte mannen i bar overkropp med oppfordring om bilder i retur.

Overfor Seher.no bekrefter Andrea at hun hadde kontakt med TV-kjendisen, men at hele saken er blitt mye større enn den egentlig er.

- Denne saken er blitt veldig blåst opp. En tidligere venninne av meg har hjulpet godt til, jeg tror ikke hun unner meg det at jeg har gått videre i Frøken Norge. Det er nok litt misunnelse inne i bildet fra venninnen min som tar Frøken Norge en del mer seriøst enn det jeg gjør... Hun kom dessverre ikke så langt som meg.

- Dette er ikke en så stor sak som folk vil ha det til! At jeg fikk melding fra en kjent person, kan ikke jeg noe for. Dessverre har en venninne jeg har stolt på gått bak ryggen min. Syns dette var veldig trist, sier Andrea.

Men du har fått meldinger av han?

- Ja, det kan jeg ikke nekte for, det har jo venninnen min bevist...

- Det er veldig kjedelig for familie og venner at saken er blitt så stor. Men nå må jeg egentlig bare le av det. Alle sitter å gjetter på hvem det er, og alle kommer frem til forskjellige personer, ler hun.

Den gifte TV-profilen tok kontakt med Andrea i forbindelse med hennes Frøken Norge-deltagelse i fjor, og skal siden ha sendt en rekke SMS og MMS.

- Jeg føler meg ikke trakassert av ham. Jeg tok ham aldri så veldig seriøst. Først og fremst med tanke på hvor gammel han var, og det at han har familie og sånn. Så jeg må innrømme at jeg ikke tok meldingene så veldig alvorlig, sier hun til Seher.no.

Missekandidaten innrømmer at oppmerksomheten fra TV-kjendisen, som ifølge Andrea er i 40-årene, ble slitsomt til slutt.

- Selvfølgelig er det smigrende at en kjent person tar kontakt, og syns du er søt. Men selv om jeg ikke følte meg trakassert, så ble det jo slitsomt etter hvert. Nå må jeg bare le av det...

Ifølge Her og Nå tok TV-profilen kontakt med Andrea så sent som i august, men ifølge Andrea skal dette bare ha vært snakk om en melding hvor det sto "hei".

- Jeg har ikke hørt noe på lenge, og vi har ikke hatt noe kontakt siden.

- Så han har ikke kontaktet deg etter å ha lest saken?

- Nei, det har han ikke, sier Andrea.

Sex-meldingene har likevel ikke skremt Andrea fra å prøve seg i Frøken Norge nok en gang. Også i år har Aurskog-jenta meldt seg på i konkurransen, og både Andrea og hennes tvillingsøster Martine er med blant de 200 som fortsatt kan bli Frøken Norge 2009.

- Det er veldig gøy. Jeg hadde ikke forventet å komme så langt som jeg har gjort, jeg kom jo ikke noe lenger i fjor, så det er veldig artig. Også er det veldig morsomt å dele oppmerksomheten med Martine.

Neste uke skal Andrea på intervju og fotoshoot med et modellbyrå i Oslo, og selv om hun mener at modellyrket er drømmejobben, vil det bare bli på hobbybasis.

- Det vil bare bli en hobby. Jeg kommer ikke til å bruke all tid og krefter på det, men om det blir noe, så er det helt klart en bonus. Men utdanning og fast jobb er viktigere for meg, avslutter Andreas, som til daglig studerer Interiør og Design gjennom NKI.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Gravid miss disket etter toppløsbilder