For gammel for «kjekkasroller»

- Nå må Robert Pattinson spille de rollene, sier Jude Law.

NÅ: Jude Law (38)  begynner å bli gammel og gir kjekkasrollene til Robert Pattinson. Foto: All Over Press
NÅ: Jude Law (38) begynner å bli gammel og gir kjekkasrollene til Robert Pattinson. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «The Holiday» og «Sherlock Holmes»-skuespiller Jude Law (38) hevder at hans tid med kjekkasroller er over fordi han er «for gammel». Skuespilleren, som spiller ektemannen til Keira Knightley i «Anna Karenina», hvor hun forlater ham for en yngre mann, hevder at de yngre skuespillerne får kjekkasrollene.

- Jeg får ikke de rollene lenger, sier han under «Cannes Film Festival», ifølge femalefirst.co.uk.

38-åringen sier imidlertid at det ikke gjør ham noe og at Robert Pattinson kan spille rollene som kjekkas og hjerteknuser, noe han gjør i både «Vann til elefantene» og «Twilight».

- Jeg er lettet. Nå må skuespillere som Robert Pattinson spille kjekkasrollene, sier han.

Han forteller videre at alle har hatt for mye fokus på utseende hans, og at han nå kan fokusere på å være en flink skuespiller. 

- Mitt mål har alltid vært å bli annerkjent som en god skuespiller men ingen var interessert i det fordi samfunnet vårt er for opptatt av utseende. Jeg tror det blir spennende å være gammel og det innebærer mange muligheter. Fremtiden skremmer meg ikke. Jeg gleder meg, sier skuespilleren. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Superparet bekrefter bruddet!