For full til å ha sex

John Stamos kan angre på at han ikke sluttet å drikke da han var brisen.

FYLLEANGST?: Enkelte kvelder angrer man mer enn andre... Foto: All Over Press
FYLLEANGST?: Enkelte kvelder angrer man mer enn andre... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Under Samme Tak"-stjernen John Stamos gikk glipp av en het natt med vakre Heather Locklear fordi han ble full og sovnet.


I følge contactmusic.com hevder Stamos at Melrose Place-stjernen forsøkte å forføre ham tidlig i karrieren, men hans dårlige evner til å slutte å drikke i tide kostet ham dyrt,


- Jeg møtte henne en gang, vi ble skikkelig fulle, men jeg var bare barnet og hun skjenket meg dritings. Hun sa 'kan du ikke komme opp til rommet mitt om fem minutter? Jeg skal ta en dusj', og jeg tenkte at selvfølgelig skulle jeg det, forteller Stamos.


Men det neste skuespilleren husker er at han våknet i sitt eget rom med oppkast overalt og en sikkerhetsvakt som hamret på døren.


Locklear ble nylig separert fra sin ektemann Richie Sambora, som nå er sammen med hennes tidligere bestevenninne, Denise Richards. John Stamos dater i følge ryktene Lance Armstrongs eksforlovede, rockestjernen Sheryl Crow.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer