For full for Golden Globe-fest

«Boardwalk Empire»-stjernen ble nektet adgang etter å ha ramlet og revnet kjolen.

FOR FULL: Paz de la Huerta drakk for mye under Golden Globes-utdelingen, og ble nektet adgang til etterfesten på eksklusive Chateau Marmont Hotel i LA søndag kveld. Foto: All Over Press
FOR FULL: Paz de la Huerta drakk for mye under Golden Globes-utdelingen, og ble nektet adgang til etterfesten på eksklusive Chateau Marmont Hotel i LA søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Empire Boardwalk»-skuespillerinnen Paz de la Huerta (26) var en av dem som tok Golden Globes-festlighetene litt for langt i helgen.

Se stor bildespesial fra Golden Globes her!

Den 26 år gamle skjønnheten, som spiller Lucy Danziger i den kritikerroste HBO-serien, hadde antagelig drukket for mye champagne da hun forsøkte å komme inn på etterfesten på eksklusive Chateau Marmont Hotel i LA søndag kveld.

Ifølge Radar Online ble nemlig de la Huerta nektet adgang av sikkerhetsvaktene på hotellet fordi hun var overstadig beruset, og ikke klarte å holde seg på beina.

26-åringen, som ramlet rundt, revnet kjolen sin og var nær ved å blotte både det ene og det andre, ble foreviget på en rekke paparazzi-kameraer, og ble nok ganske flau da hun fikk se sin egen oppførsel på tape dagen etter.
 
Se videoklippet nederst i saken!

Tross sin svært fulle tilstand klarte de la Huerta tilslutt å forlate stedet, og selv om hun sikkert ikke husker så mye av det, rakk hun også å skrive en rekke autografer før hun ble geleidet bort av en kamerat.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Hva skjulte de under kjolene?


Se videoklipp av Paz de la Huerta nedenfor: