For frekk for Barne-TV

Katy Perrys besøk på «Sesam stasjon» fikk småbarnsforeldre til å sette kaffen i halsen... Se videoen her!

SKAPER DEBATT: Denne kjolen ble i dristigste laget for mange foreldre, da Katy Perry dukket opp i barneprogrammet «Sesame Street» sammen med dokkefiguren Elmo. Protestene førte til at produsentene droppet planene om å sende innslaget på TV. Foto: Stella Pictures
SKAPER DEBATT: Denne kjolen ble i dristigste laget for mange foreldre, da Katy Perry dukket opp i barneprogrammet «Sesame Street» sammen med dokkefiguren Elmo. Protestene førte til at produsentene droppet planene om å sende innslaget på TV. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se Katy Ryans opptreden på «Sesame Street« nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Millioner av platekjøpere har trukket artisten Katy Perry (25) til sitt bryst på grunn av låter som «I Kissed A Girl» og «California Gurls», men da 25-åringen skulle opptre på amerikansk barne-TV var det ikke like mye jubel å spore.

Katy Perry stilte i studio til «Sesame Street» - en variant av den norske utgaven «Sesam stasjon» - for å synge en spesialversjon av singelen «Hot N' Cold» med dokkefiguren Elmo.

Klippet skulle etter planen sendes på nyttårsaften, men etter at det ble lagt ut på video-nettstedet YouTube, har flere småbarnsforeldre reagert med sinne, ifølge nettsiden TMZ.com

Det er spesielt Perrys kjole de mener er altfor avslørende for et barneprogram.

- Du kan praktisk talt se brystene hennes. Det er litt av et barneprogram, har en av de opprørte foreldrene skrevet i et brev, ifølge nettsiden.

Selv om Katy faktisk skal ha dekket seg til med et hudfarget stoff over toppen av kjolen, skal produsentene ha bestemt seg for å droppe innslaget i serien, som har gått på amerikansk TV siden 1969.

Katy Perry har foreløpig ikke kommentert bryst-protestene selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Puppene mine er ekte