INNRØMMER ALT: Ifølge Daily Mail bekreftet Nicole Kidman nylig at hun har brukt Botox. Det var i et intervju med et tysk magasin at stjernen, som tidligere har nektet for å ha gjort noe med ansiktet, kom med innrømmelsen.  Foto: All Over Press
INNRØMMER ALT: Ifølge Daily Mail bekreftet Nicole Kidman nylig at hun har brukt Botox. Det var i et intervju med et tysk magasin at stjernen, som tidligere har nektet for å ha gjort noe med ansiktet, kom med innrømmelsen. Foto: All Over Press Vis mer

For første gang innrømmer hun inngrep

Nicole Kidman innrømmer at hun har «fikset» på utseendet.

Publisert
SEHER.NO:  Hollywoodstjernen og Oscar-vinner Nicole Kidman (43) har lenge vært kjent for sitt ungdommelige og plettfrie utseendet.

43-åringen har imidlertid måttet tåle mange spekulasjoner rundt utseendet sitt de siste årene, og en rekke eksperter har tidligere hevdet at det er svært tydelig at hun har «gjort» noe med ansiktet.

Etter at noen uheldige bilder av Kidman ble publisert i 2008 hevdet en av Canadas ledende Botox-eksperter at hun hadde gitt den kosmetiske industrien et nytt navn - nemlig «flaggermus ansikt».

- Nicole ser ut til å ha tatt Botox to-tre uker før en stor begivenhet, så når hun for eksempel går på scenen på Oscar-utdelingen ser hun stivfrossen og rar ut, sa doktor Martin Braun på en konferanse i Queensland i Australia i 2008.

- Hun ser ut som en flaggermus med for høye øyebryn, og når hun gråter etter å ha mottatt Oscar er det ingen ting som rører seg i ansiktet. 

Braun fikk også støtte fra sin australske kollega doktor Gabrielle Caswell.

- Hun bruker for mye, spesielt i panna. Hun er litt for rynkefri for en australier med hennes hudtone, sa Caswell den gang.

Kidman selv har hele tiden nektet hardnakket for å ha gjort noe med utseendet, og har hevdet at trening, et sunt kosthold og å holde seg ute av solen har holdt henne så ung og rynkefri.

- Jeg er helt naturlig. Jeg har ingenting i ansiktet eller noe, har hun tidligere uttalt. 

Nå viser det seg imidlertid at Botox-ryktene stemmer. Ifølge Daily Mail innrømmer nemlig Kidman overfor et tyskt magasin at hun har benyttet stoffet, som paralyserer musklene i ansiktet.

- Jeg har prøvd mange ulike ting, men bortsett fra trening og en sunn diett er det ikke mye som hjelper. Jeg har til og med prøvd Botox, men likte ikke hvordan ansiktet mitt så ut etterpå, sier stjernen i intervjuet. 

Ifølge Kidman sluttet hun imidlertid å bruke Botox etter de mislykkede forsøkene.

- Nå bruker jeg det ikke lenger, og jeg kan endelig bevege pannen min igjen, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Barna valgte å bo med Tom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer