SØT OG SINGEL: Vendela Kirsebom har vært gjennom to samlivsbrudd. Nå vil hun klare seg alene.
SØT OG SINGEL: Vendela Kirsebom har vært gjennom to samlivsbrudd. Nå vil hun klare seg alene.Vis mer

- For første gang i livet har jeg lyst til å være alene

Til nå har supermodellen Vendela Kirsebom trodd at hun måtte ha en mann i livet sitt for å være hel.

SEOGHØR.NO:  I vinter kunne Se og Hør avsløre at supermodellen og tobarnsmoren Vendela Kirsebom (47) var singel igjen. Samboerforholdet til Ewald Eilertsen hadde tatt slutt, etter nesten syv år.

I et intervju i siste nummer av magasinet HENNE forteller Vendela om livet, kjærligheten - og den nye store oppdagelsen hennes.

- For første gang i livet har jeg lyst til å være alene. Det har en sammenheng med at jeg endelig har truffet min far. Jeg føler at jeg har alt jeg trenger, at jeg er hel. Jeg har døtrene mine, mamma og stefar, jeg kjenner faren min, identiteten min har falt på plass. Endelig forstår jeg fullt ut hvem jeg er, sier hun til magasinet.

Fant pappa i voksen alder

Vendela ble født i Stockholm i 1967, men unnfanget i Istanbul i 1966. Vendelas norske mamma Ingi Kirsebom (nå 74) var på ferie da hun traff mannen som skulle bli far til hennes barn. En far Vendela møtte for første gang i forbindelse med innspillingen av TV-programmet "Hva har du i bagasjen".

- Det er en helt absurd historie. Jeg har jo alltid visst at jeg har vært halvt tyrkisk, og etter så mange år har jeg da funnet min far, sa Vendela til Se og Hør da.

Men bare ett år etter at de møttes for første gang, gikk Vendelas pappa Ahmet Özkal bort. Han døde av et hjerteinfarkt, 71 år gammel.

Til HENNE forteller Vendela at hennes store drøm er å bygge et lite boutique-hotell utenfor feriebyen Marmaris i Tyrkia. Faren hennes kjøpte et strandområde i Kumlubükü i Marmaris, som han over de siste 30 årene bygget opp en eksklusiv Yacht Club på. Den arvet Vendela og hennes to brødre.

Jobber sammen med eksen

Men enn så lenge bor Vendela i Oslo igjen, etter at hun for fem år siden kjøpte enebolig i landlige omgivelser på Nesodden sammen med Ewald. Og paret er fremdeles venner.

- Selv om det er slutt mellom oss, er det på ingen måte slutten på oss to. Vi har alltid jobbet godt sammen, og vi starter på nytt igjen der alt begynte, sa Vendela til Se og Hør da bruddet ble kjent.

Det bekrefter hun nå overfor HENNE.

- Ewald og jeg vokste fra hverandre som kjærester, men håper å kunne fortsette som venner og kolleger. For et år siden kjøpte vi nemlig en strikkefabrikk sammen, på Sørøya i Finnmark, sier Vendela til HENNE.

Les også: Vanskelig å skjule familien