- For første gang er jeg helt alene

Khloé Kardashian nyter å bo alene etter at broren Rob flyttet ut.

BROREN FLYTTET UT: Khloe Kardashian innrømmer at det er negative og positive sider ved å bo alene. Tidligere bodde broren Rob sammen med henne.  Foto: SipaUSA
BROREN FLYTTET UT: Khloe Kardashian innrømmer at det er negative og positive sider ved å bo alene. Tidligere bodde broren Rob sammen med henne. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For et par uker siden søkte realitystjernen Khloé Kardashian (31) om skilsmisse fra basketproffen Lamar Odom (36) for andre gang. 

Nyheten kom ut kort tid etter at lillebror Rob Kardashian (29) pakket sakene og flyttet ut fra Khloés hjem, etter han gjorde forloveden Blac Chyna (27) gravid.

Det har ikke vært en hemmelighet at den berømte Kardashian-familien ikke har vært de største tilhengerne av Robs kjærlighetsforhold.

Nå åpner Khloé seg om hvilke følelser hun sitter igjen med etter at lillebroren flyttet ut fra hjemmet hennes etter flere år som romkamerater.

- For første gang er jeg alene. Jeg elsker å bo alene fordi jeg er en einstøing av natur. Det beste er at jeg kan løpe rundt naken og trenger ikke å bekymre meg over det. Jeg kunne ikke det før, fordi Rob og vennene hans var alltid der. Jeg elsker å ha «meg»tid, sier hun ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

UNIKT SØSKENFORHOLD: Rob og Khloé Kardashian har alltid hatt et helt spesielt søskenbånd. Nå innrømmer hun at hun savner hverdagene med lillebroren.  Foto: Xposure
UNIKT SØSKENFORHOLD: Rob og Khloé Kardashian har alltid hatt et helt spesielt søskenbånd. Nå innrømmer hun at hun savner hverdagene med lillebroren. Foto: Xposure Vis mer

Savner tiden med Rob

Khloé og broren Rob har hatt en helt unik kontakt gjennom hele livet. Da 29-åringen tidligere slet med angst og depresjoner, stilte hun opp og hjalp ham økonomisk.

Nå virker det imidlertid ut som livet smiler for Rob, etter han møtte Blac Chyna og har giftermål og barn i vente.

Khloé innrømmer at hun til tider savner å bo med broren sin, og det å se ham hver eneste dag.

- Da Rob bodde hos meg, så vi filmer og TV sammen hele tiden. Vi spiste sammen og snakket om hverdagslige ting. Jeg savner de tingene, røper hun, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

STIFTER FAMILIE: Rob Kardashian og Blac Chyna annonserte forrige måned at de venter sitt første barn sammen.  Foto: Zuma Press
STIFTER FAMILIE: Rob Kardashian og Blac Chyna annonserte forrige måned at de venter sitt første barn sammen. Foto: Zuma Press Vis mer

Søkte om skilsmisse igjen

Den formfulle skjønnheten søkte først om skilsmisse fra Lamar Odom i 2013, etter han over en lang periode hadde slitt med rusmisbruk. I tillegg tok Khloé ham i å være utro.

I oktober havnet basketballstjernen i koma etter å han ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada, og da satte Khloé skilsmisseplanene på vent.

Fansen håpet at det tidligere paret hadde ordnet opp i problemene sine, men i slutten av mai søkte 31-åringen om skilsmisse for andre gang.

Under en episode av «Keeping up with the Kardashians», røper Khloé nettopp hvorfor hun valgte å gi opp drømmen om en gjenforening med Lamar igjen.

- Jeg vil ha barn og kanskje gifte meg en dag igjen. Jeg må gå videre, og må derfor søke om skilsmisse, sier hun i serien, ifølge Expressen.se. 

SKILLES: I slutten av forrige måned ble det kjent at Khloé Kardashian og Lamar Odom skal skilles. De giftet seg i 2009.  Foto: Ap
SKILLES: I slutten av forrige måned ble det kjent at Khloé Kardashian og Lamar Odom skal skilles. De giftet seg i 2009. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Kjente ikke igjen Britney Spears

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer