For flau til å vise seg på egen premiere

Kristen Stewart tør ikke vise seg på sin egen filmpremiere.

SKAMMER SEG: Kristen Stewart  på settet til «Snow White and the Huntsman». Hun er angivelig så flau at hun ikke vil vise seg på premieren av sin nyeste film. Foto: Stella Pictures
SKAMMER SEG: Kristen Stewart på settet til «Snow White and the Huntsman». Hun er angivelig så flau at hun ikke vil vise seg på premieren av sin nyeste film. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at hun lå med regissøren sin, har Kristen Stewart (22) holdt lav profil i media. Nå er hun angivelig så flau at hun ikke tør vise seg. Selv ikke på den røde løperen under premieren av sin nyeste film «On the road» neste uke.

- Hun skammer seg så mye at hun ikke vil vise ansiktet i offentligheten akkurat nå. Etter alt som har blitt sagt om affæren hennes med Rupert Sanders, har hun blitt redd. Hvis hun hadde vært på premieren neste uke, ville det trukket oppmerksomheten vekk fra filmen, og det ønsker hun ikke, sier en kilde ifølge nettstedet Femalefirst.

Kristen skal også ha vært skeptisk til å møte opp på den røde løperen, sammen med kollega Tom Sturridge fra samme film. Som angivelig er en god venn av ekskjæresten Robert Pattinson (26).

Da blir det med andre ord få premierer for Kristen framover. Pattinson har nemlig bannlyst henne fra premieren av sin egen film «Cosmopolis», fordi han var redd for at hun skulle prøve å snakke med ham.

Medieskandalen går tydelig hardt inn på skuespillerinnen. Hun har ikke dusjet på flere dager, og har mast på Pattinson med tekstmeldinger, som for tiden bor hos Reese Witherspoon. Selv hevder regissørelskeren hennes, Rupert Sanders, at affæren er det verste han har gjort i hele sitt liv.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Må velge mellom jobben og ekteskapet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer