BLE MOBBET: Veien å gå til suksess har vært slitsom for unge Kim, og hun opplevde mye uønsket oppmerksomhet for hennes avgjørelse om å skifte kjønn. Foto: MySpace
BLE MOBBET: Veien å gå til suksess har vært slitsom for unge Kim, og hun opplevde mye uønsket oppmerksomhet for hennes avgjørelse om å skifte kjønn. Foto: MySpaceVis mer

For fire år siden var hun gutt

Byttet kjønn som 12-åring. Nå har Kim Petras fått platekontrakt

SEHER.NO: Den tyske jenta Kim Petras (16) fikk tidlig medias oppmerksomhet, da hun som 12-åring ble den yngste i historien som startet hormonbehandlinger for å skifte kjønn.

Kim ble nemlig opprinnelig født som Tim, men følte at hun ikke kunne identifisere seg med Tim i en svært tidlig alder og begynte allerede som 2-åring å kalle seg for jente.
Nå, fire år etter starten på hormonbehandlingene, har jenta overkommet flere år med mobbing, og slapp ut sin første singel, "Fade Away", fredag 19. september.

- Musikken min er det viktigste for meg akkurat nå. Det er den måten jeg best får uttrykt meg på, sier jenta til avisen Austrian Times.

Hun vet at folk kommer til å ta opp fortiden hennes en stund fremover.

- Men jeg håper at en dag vil jeg være mer kjent for musikken min enn min fortid, legger Kim til, som allerede har en stor fanskare både gjennom YouTube og via MySpace-profilen hennes.

Per dags dato er det ikke bekreftet om Kim har gjennomgått det siste steget, som er er en kjønnskifteoperasjon, men i folkeregisteret er hun registrert som jente, ifølge Wikipedia.

Hardt å akseptere
Faren til Kim, Lutz, forteller at det var vanskeligst for ham å akseptere datterens avgjørelse.

- Kim er svært overbevisende, hun visste hva hun ville og hvordan få det til, forteller pappa Lutz.
Og i dag er faren svært stolt over hva datteren har oppnådd.

- Jeg er veldig stolt over hva Kim har fått til, samme hvor vondt det var å nå dit, legger han til.

Joyce Records er plateselskapet som har tatt 16-åringen under sine vinger og produsent Fabian Görg er svært fornøyd over å ha snappet henne opp.

- Hennes debutlåt "Fade Away", som hun har skrevet selv beviser at hun har talentet som rettferdiggjør all hypen hun har fått via internett, sier Görg.

Han var ikke i tvil om å gi henne platekontrakt.

- Da vi hørte stemmen hennes, måtte vi bare ha henne hos oss, legger han til.

I tillegg til platekontrakt har Kim stilt opp som modell for en stor tysk frisørsalongkjede.

- Stylistene våre gjør arbeid som er dristig, trendy og unikt, akkurat som Kim, sier regissør Giuseppe Pino Galanti.

Hør Kim Petras sang "When dreams come true" her (ekstern link)

Har du et kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: Her er broren til David