- For feit for sex!

Kirstie Alley orket ikke ha sex da hun var på sitt tykkeste. Nå er hun klar igjen...

SEX-NEKT: Kirstie orket ikke å ha sex på mange år. Hun var livredd for å vise frem kroppen. Foto: All Over
SEX-NEKT: Kirstie orket ikke å ha sex på mange år. Hun var livredd for å vise frem kroppen. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kirstie Alley (55) este ut, og veide over 120 kilo. I dag er vekta tilbake på mer normalt nivå, og hun innrømmer at hun gikk flere år uten sex. Selvtilliten var som spist bort...


- Det var utelukket å ha sex. Å vise meg naken ville blitt min død, sier hun til britiske Closer Magazine.


- Jeg ser tykke kvinner med kjærlige ektemenn, så det er tydelig at mange menn liker noe å ta i. Men jeg orket ikke tanken på det, sier hun videre.


Kirstie var blant Hollywoods sex-bomber i TV-serier som "Nord og sør" og "Cheers". Hun strålte også i filmer som "Se hvem som snakker". Da hun begynte å legge på seg mistet hun roller og venner. I tillegg ble hun utsatt for hån og sjikane i Hollywood - hvor det ytre er alt som teller. En ulykkelig Kirstie trøstet seg på kjøkkenet...


Løsningen ble å lage en komiserie om sitt eget liv, Fat Actress. Den ga henne både god lønn, og inspirasjon til å slanke seg. I dag er hun i ferd med å få tilbake de kvinnelige formene hun en gang var så kjent for. Kirstie følger en beinhard diett, i tillegg til at hun trener flere timer hver dag med personlig trener. Men hun er kritisk til Hollywoods skjønnhetsideal:


- Det er forvirrende. Jeg har ikke møtt en kvinne som ikke vil slanke seg. Selv om de allerede er syltynne. Kvinner vet ikke hvordan de skal se ut lenger. Skal vi ha svulmende lepper - eller vanlige? Skal vi har kritthvite og jevne kroner, eller skal vi smile med de tennene vi har? Jeg vet ikke, og kjenner ingen som vet det heller, sier en åpenhjertig Kirstie til Closer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer