TABBET SEG UT: Jude Law visste ikke hvor mange barn han hadde, da han gjestet The David Letterman show. Foto: All Over Press
TABBET SEG UT: Jude Law visste ikke hvor mange barn han hadde, da han gjestet The David Letterman show. Foto: All Over Press Vis mer

For en tabbe, Jude!

Skuespilleren fikk problemer da han gjestet talkshow...

Publisert
SEHER.NO: Torsdag gjestet skuespilleren Jude Law (36) David Letterman (62) i hans studio i New York. Men stjernen gjorde litt av en tabbe.

- Jeg pleier å ta barna med på noen ordentlige eventyr, sa Jude til programlederen, før Letterman spurte: "Hvor mange barn?"

- Tre barn, svarte Jude kontant.

Riktignok har Jude Law tre barn med ekskona Sadie Frost (44). Men det han kanskje hadde glemt, var at han ble far til barn nummer fire med elskerinnen Samantha Burke i september.

Det ble nylig hevdet at Jude har planer om å flytte sammen med eksforloveden Sienna Miller (27). De brøt forlovelsen i 2005, men skal ha funnet kjærligheten på nytt.

- I forrige uke planla de å flytte sammen igjen, de har fortalt arbeiderne at de er forelsket, og at de skal flytte sammen i London til våren. De skal endelig bo sammen som et par igjen, sa en kilde til The Sun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå flytter de sammen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer