GAMMEL DAME: Den amerikanske nettavisen People, hevder Katherine Heigl ser ut som en gammel dame - med alt for mye hårspray, med denne mørke, voluminøse frisyren. Foto: Stella Picture
GAMMEL DAME: Den amerikanske nettavisen People, hevder Katherine Heigl ser ut som en gammel dame - med alt for mye hårspray, med denne mørke, voluminøse frisyren. Foto: Stella Picture Vis mer

- For en hårkatastrofe!

Hun ser ut som en gammel dame...

SEHER.NO: Greys Anotomy-stjernen Katherine Heigl (31) har den ene dårlige hårdagen, etter den andre, skriver UsMagazine.

Skuespilleren dukket opp med denne mørke, voluminøse frisyren på premieren til filmen «Killers» i London, på onsdag. 

Hun ser ut som en gammel dame - med alt for mye hårspray. Dette minner om Reagan på åttitallet. Det er definitivt noe helt annerledes enn det vi er vant til å se på den røde løperen, skriver People.

Det var ikke bare hennes tidligere blonde hår som var mørkt, men også kjolen og skoene matchet hennes mørke hårfarge.

- Jeg var ganske sjokkert i startet. Jeg tenkte: «Oi, dette er skikkelig mørkt. Det er ikke bare brunt, det er svart!» Det tok meg et par dager å venne meg til det, sier Heigl.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi ønsker oss en baby til