For disse tok lykken slutt i 2014

Flere store kjendispar har gått hver til sitt i 2014, deriblant Pia Tjelta og Mads Ousdal.

KJENDISBRUDD: Elin Tvedt, Maria Mena, Jan Eggum og Kaja Huuse og Mads Ousdal og Pia Tjelta, har alle opplevd kjærlighetsbrudd det siste året.
KJENDISBRUDD: Elin Tvedt, Maria Mena, Jan Eggum og Kaja Huuse og Mads Ousdal og Pia Tjelta, har alle opplevd kjærlighetsbrudd det siste året. Vis mer

SEOGHØR.NO: I oktober kunne Se og Hør avsløre at skuespiller- paret Pia Tjelta (37) og Mads Ousdal (44) hadde gått hver til sitt etter åtte år som kjærester.

Paret flyttet sammen i Pias leilighet på St. Hanshaugen i Oslo, før de i 2010 kjøpte en felles villa på Tåsen. Huset ble nylig solgt.

SLUTT: Skuespillerparet Mads Ousdal og Pia Tjelta har valgt å gjøre det slutt.
SLUTT: Skuespillerparet Mads Ousdal og Pia Tjelta har valgt å gjøre det slutt. Vis mer

Nå skal Mads etter det Se og Hør erfarer funnet en ny flamme, nemlig den 15 år yngre skuespilleren og musikalstjernen Heidi Ruud Ellingsen (29) fra Narvik, som er ansatt ved Det Norske Teatret.

Heidi og Mads spilte i sommer mot hverandre i «Peer Gynt»-spelet på Gålå i Gudbrandsdalen.

BRUDD: Kjærligheten har tatt slutt for Espen Lind og Hanneli Mustaparta. Dette bildet av paret er tatt under Spellemannprisen i 2009.
BRUDD: Kjærligheten har tatt slutt for Espen Lind og Hanneli Mustaparta. Dette bildet av paret er tatt under Spellemannprisen i 2009. Vis mer

Skiltes som venner

Sommeren 2005 kunne Se og Hør avsløre at artisten Espen Lind (43) hadde funnet lykken med den 11 år yngre modellen Hanneli Mustaparta (32).

To år senere flyttet de til New York, der begge har hatt enorm suksess. Han som låtskriver og produsent for en rekke superstjerner, hun som blogger, stylist og trendikon. Men i år tok forholdet slutt.

– Hanneli og Espen har bestemt seg for å gå hver til sitt etter ni år sammen. De skilles som venner, sa Mustapartas britiske agent Chenelle Croll til Dagbladet i august.

 

Ingen dramatikk

VARME FØLELSER: Bonden Odd Arild Svaland og frieren Gerda Sivertsen fant hverandre under høstens runde av Jakten på kjærligheten. Noen måneder etter er de mer forelsket enn noen gang!  Foto: TV 2
VARME FØLELSER: Bonden Odd Arild Svaland og frieren Gerda Sivertsen fant hverandre under høstens runde av Jakten på kjærligheten. Noen måneder etter er de mer forelsket enn noen gang! Foto: TV 2 Vis mer

Odd Arild Svaland (58) og Gerda Sivertsen (56) fant lykken gjennom TV 2-serien «Jakten på kjærligheten». I fjor flyttet Gerda inn hos Odd Arild i Grimstad, men i juni var forholdet over.

– Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Men det ligger ikke noe dramatikk i dette, sa den tidligere «Jakten»- bonden til Se og Hør.

 

Skilsmisse
Kronprinsesse Mette-Marits (40) storesøster Kristin Høiby (49) og ektemannen Per Olav Bjørnøy (54) flyttet i april hver til sitt, og paret bekreftet at de skulle skilles.

Paret var fram til bruddet bosatt i en leilighet i Østre Strandgate i Kristiansand.

SLUTT: Kjærligheten har tatt slutt for Åsne Ssierstad og Trygve Seim. Her er paret sammen under Aschehougs hagefest i 2009 Foto: Stella pictures
SLUTT: Kjærligheten har tatt slutt for Åsne Ssierstad og Trygve Seim. Her er paret sammen under Aschehougs hagefest i 2009 Foto: Stella pictures Vis mer

– Ja, jeg kan bekrefte at vi skal skilles, sa Kristin Høiby til Se og Hør.

Slutt etter syv år

I august kunne Se og Hør avsløre at den anerkjente journalisten og forfatteren Åsne Seierstad (44) og jazz- musikeren Trygve Seim (43) var gått hver til sitt etter syv år som samboere. Paret har to barn sammen, og var bosatt på Frogner i Oslo.

Tøft brudd

Komiker Kristian Valen (39) og hans samboer gjennom de fire siste årene Carina Reiersen (26) valgte å avslutte forholdet i mai.

– Klart dette er tøft etter fire fantastiske år, men vi skilles som venner og håper på forståelse for at vi ikke vil gi kom- mentarer utover dette, sa Kristian i en pressemelding.

FORHOLDET OVER: Arnulf Paulsen med sin Marianne på nye hytta ved Mjøsa.  Foto: Se og Hør
FORHOLDET OVER: Arnulf Paulsen med sin Marianne på nye hytta ved Mjøsa. Foto: Se og Hør Vis mer

Hemmelig skilt

Artist Arnulf Paulsen (64) og Marianne Rognskog (54) giftet seg sommeren 2007. Men allerede åtte måneder etter bryllupet valgte de å separere seg, før de etter et halvt års tid fant tilbake til hverandre. I mars var ekteskapet over for godt.

– Jeg kan bekrefte at vi hverken reelt eller formelt sett er et ektepar. Vi har prøvd så mange ganger, så nå blir det nok ikke noe mer mellom Arnulf og meg, sa Marianne Rognskog til Se og Hør.

 

Fortsatt venner

SINGEL IGJEN: Forholdet mellom TV 2s værmelder Elin Tvedt (40) og Torgeir Steinstø (45) er over. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
SINGEL IGJEN: Forholdet mellom TV 2s værmelder Elin Tvedt (40) og Torgeir Steinstø (45) er over. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør Vis mer

I november kunne Se og Hør avsløre at forholdet mellom TV 2s værmelder Elin Tvedt (40) og Torgeir Steinstø (45) var over etter åtte år.

– Vi er verdens beste venner, men ikke lenger kjærester, bekreftet Elin overfor Se og Hør. Det var Se og Hør som i 2006 også var først med nyheten om at Elin og Torgeir var et par, da vi publiserte bilder av paret på kjærlighetsferie i København.

Paret, som har to barn sammen, bodde fram til bruddet sammen i Elins hjembygd Ølen utenfor Haugesund.

Flyttet fra hverandre

Molde-stjernen Magne Hoseth (34) og samboer Monica Eide Møster (27) bekreftet til VG i juni at de har flyttet fra hverandre, etter å ha vært sammen i åtte år. Hun skal ha flyttet med deres sønn (2) fra parets felles bolig.

De siste årene har Magne og Monica kjempet en tøff kamp på hjemmebane. Hun har vært syk i to omganger med lymfekreft, men ble friskmeldt til jul i fjor.

FLYTTET FRA HVERANDRE: Magne Hoseth og Monica Eid Møster.
FLYTTET FRA HVERANDRE: Magne Hoseth og Monica Eid Møster. Vis mer

Var gift i to år

BRUDD: Maria Mena og ektemannen Eivind Sæther gikk hver til sitt. Foto: Se og Hør
BRUDD: Maria Mena og ektemannen Eivind Sæther gikk hver til sitt. Foto: Se og Hør Vis mer

Artist Maria Mena (28) og journalist Eivind Sæther (32) ble kjærester i 2005, etter at han sjekket henne opp under et intervju. Sommeren 2012 giftet de seg i Oslo, men knappe to år etter bryllupet kom nyheten om bruddet.

«Kjære venner. For at dere skal slippe å lure eller lese om det i media først, tenkte vi å fortelle her at Maria og jeg går fra hverandre, skrev Eivind på sin Facebook-side i mai.

 

NYTT LIV: Kaia Huuse sier hun har fått et nytt liv etter at hun flyttet til Stockholm, i kjølvannet av bruddet med Jan Eggum.
NYTT LIV: Kaia Huuse sier hun har fått et nytt liv etter at hun flyttet til Stockholm, i kjølvannet av bruddet med Jan Eggum. Vis mer

Enden på visa

I juli i år ble det kjent at artistene Kaia Huuse (40) og Jan Eggum (62) gikk hver til sitt.

– Vi ønsker å fortelle at vi ikke lengre er kjærester. Vi er fortsatt gode venner og vil treffes hver uke både på jobb og privat, skrev paret i en pressemelding.Det 16 år lange kjæresteforholdet resulterte i to barn, plateinnspillinger og en rekke felles konserter. Nå har Kaia funnet lykken med den svenske artisten Johan Persson (43), en av Sveriges mest anerkjente og allsidige musikere.

 

Ønsket ulike ting

SINGEL: Vendela Kirsebom. Foto: Tor Lindseth
SINGEL: Vendela Kirsebom. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Norges mest suksessrike supermodell gjennom tidene, Vendela Kirsebom (47), og hennes samboer Ewald Eilertsen (53) gikk fra hverandre i mars – etter nesten syv år som par.

– Det stemmer at vi ikke lenger er kjærester. Ewald og jeg har sklidd litt fra hverandre det siste året, og vi har ønsket ulike ting, sier Vendela til Se og Hør.

De to traff hverandre under innspillingen av «Top Model Norge» på TV3 i 2007. Vendela var programleder, og fikk Ewald som personlig coach.

Skilt etter 12 års ekteskap

I september ble det klart at tidligere fotballproff Claus Lundekvam (41) og kona Nina (39) hadde bestemt seg for å skilles etter å ha vært gift i 12 år.

– Ja, det er riktig at jeg og Nina har gått fra hverandre og skal skilles. Det har vært en lengre prosess, men vi er fortsatt gode venner, sa Claus.

Paret ble sammen i 1992, og giftet seg på Jamaica i 2002. De har to døtre på 10 og 15 år sammen.

SLUTT ETTER 12 ÅR: Claus Lundekvam.  Foto: Tor Lindseth
SLUTT ETTER 12 ÅR: Claus Lundekvam. Foto: Tor Lindseth Vis mer