For blakk til å skille seg

- Hun hadde kastet ham ut med en gang om hun hadde hatt råd til det, sier venn av Tori Spelling etter utroskapskandalen.

LEVER PÅ EN LØGN: Tori Spelling føler seg ydmyket og fanget av ektemannen. Foto: All Over Press
LEVER PÅ EN LØGN: Tori Spelling føler seg ydmyket og fanget av ektemannen. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Tori Spelling (40) skal ha fortalt venner at hun mer enn gjerne vil kaste ut ektemannen Dean McDermott (47) etter at han ydmyket henne for snaue to måneder siden.

Da hevdet den kanadiske kvinnen Emily Goodhand (28), at hun og Dean hadde hatt en affære i Toronto – og at han hadde klaget på sexlivet med Tori.

-Vi hadde sex hele helgen, avslørte Emily Goodhand (28) til magasinet US Weekly.                                                         

Mangler penger

Likevel blir det ingen skilsmisse med det første, ifølge nettsiden Radaronline.

Det har nemlig ikke lutfattige og arveløse Spelling – datter av en av TV-historiens aller rikeste produsenter – råd til!

-Tori er utrøstelig og føler seg ydmyket over Deans bedrag. Hun hadde kastet ham ut med en gang om hun hadde hatt råd til det, sier en kilde til nettavisen.

BARNA FØRST: Spelling gjør hun alt for å ta vare på de fire barna hun har med ektemannen Dean McCdermott -  Stella (5), Liam (6), Finn (1) og Hattie (2). Foto: REX/Broadimage/All Over Press
BARNA FØRST: Spelling gjør hun alt for å ta vare på de fire barna hun har med ektemannen Dean McCdermott - Stella (5), Liam (6), Finn (1) og Hattie (2). Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Det siste året har «Beverly Hills 90210»-stjernen slitt voldsomt med å få endene til å møtes etter at realityserien hennes ble lagt ned.

Likevel har de nektet å framstå som noe annet enn en lykkelig familie utad.

Tori arvet «kun» 5,6 millioner kroner etter at hennes far, den berømte TV-produsenten Aron Spelling, døde i 2006. Hans formue skal da ha vært på 3,5 milliarder kroner.

Ble arveløs

Etter farens død har Spellings mor gjort Tori arveløs ved å fjerne henne fra testamentet sitt.

Dean McDermott har ikke villet kommentere påstandene om utroskap direkte. 

Likevel ba han tidligere denne måneden sin familie om unnskyldning offentlig:

- Jeg er lei meg for smerten jeg har påført min familie. Jeg tar fullt ansvar for handlingene mine og har frivillig lagt meg inn til behandling for å få orden på mine helsemessige og personlige problemer, sier han ifølge Radaronline.com.

LES OGSÅ: Hun vil aldri stole på ham igjen.