- For å være et «godt forbilde», må jeg vel ta ut silikonen

Toppblogger Sophie Elise setter tenåringsmødre på plass.

TØFF: Sophie Elise Isachsen er ikke redd for å si ifra.  Foto: Andreas Fadum
TØFF: Sophie Elise Isachsen er ikke redd for å si ifra. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære bloggeren Sophie Elise Isachsen (21) har vært åpen på bloggen sin om at hun har operert både brystene og nesen.

Tidligere har hun fortalt at neseoperasjonen kom etter hun ble utsatt for grov netthets.

- Jeg hadde aldri fått for meg at jeg har lyst til å operere nesen om det ikke hadde vært for ting folk har sagt, sa hun til Seoghør.no i februar i fjor.

I et nytt innlegg på bloggen sin forteller hun at flere mødre sender henne e-post for å få råd fordi døtrene ønsker å operere brystene - noe hun selv gjorde da hun var 18 år gammel.

«For å være et «godt forbilde», må jeg vel ta ut silikonen, og det kommer ikke til å skje», skriver 21-åringen og fortsetter:

«Du burde heller snakke med barnet ditt, og forstå hvorfor hun tenker som hun gjør, i stedet for å spørre dette grusomme menneske, dette dårlige forbildet, dette forferdelige idealet for dine barn, om råd. Sophie Elise, hun er forjævlig. La oss sperre henne av internett. Men først, før du gjør noe mot denne Sophie Elise, så foreslår jeg følgende: Logg av pcen, og snakk med barnet ditt. Det hjelper nok mye mer», skriver den tøffe nordlendingen.

FIKK PRIS: Sophie Elise ble kåret til Årets blogger under Kjendisgallaen 2015 på Chat Noir i Oslo. Foto: NTB scanpix
FIKK PRIS: Sophie Elise ble kåret til Årets blogger under Kjendisgallaen 2015 på Chat Noir i Oslo. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bein i nesa

Det siste året har Sophie Elise blitt hyllet for sitt engasjement når det gjelder blant annet feminisme og flyktningkrisen. Under Se og Hør sin Kjendisgalla i år, ble bloggeren kåret til «årets blogger».

I november sa hun til Seoghør.no at hun selv om hun før blogget mye om utseendet, prøver hun nå å fokusere på mer aktuelle temaer.

Et av hennes personlige vendepunkt fikk hun da hun skrev innlegget «Hva skjer med meg» i 2014.

Der forteller hun om at hun er i ferd med å opparbeide seg selvrespekt, og at det å utstråle selvtillit er blitt viktigere for henne enn et plettfritt utseende.

- Jeg skrev det innlegget først og fremst fordi jeg følte akkurat det jeg skrev veldig sterkt, og hadde behov for å utrykke det. Jeg er mye bedre til å skrive enn til å snakke, så da ble det jo naturlig å ta det på bloggen hvor jeg har delt meninger i flere år, fortalte Sophie Elise til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Sophie Elise er «årets blogger»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer