«4-stjerners middag - julespesial»:

- For å være ærlig, så husker jeg ikke at dette skjedde

Kjetil André Aamodt prøvde å tulle med Henriette Steenstrup i juleselskap, men det gikk ikke etter planen.

Når Kjetil André Aamodt mister tålmodigheten i juleselskap i «4-stjerners middag - julespesial», prøver han å få med Henriette Steenstrup på trolldeig-lek. Det går ikke helt etter planen. Video: TVNorge / Discovery Networks NorwayVis merVis merVis merVis mer Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I desember kan tv-seerne følge Kjetil André Aamodt (45), Henriette Steenstrup (42), Åse Kleveland (67) og Petter Schjerven (49) mens de er på førjulsbesøk hos hverandre i «4-stjerners middag - julespesial».

I den første episoden av TVNorge-programmet viste det seg at Henriette Steenstrup har forvekslet Kjetil André Aamodt med Lasse Kjus (45), noe Kjetil André gjør et humoristisk poeng ut av.

Imidlertid er ikke navneforvekslingen noe den tidligere alpinisten legger bak seg med det første.

- Kastet jeg trolldeig?

Når firkløveret er på besøk hos Petter Schjerven skal de lage dørskilt i trolldeig, og Kjetil André blir sittende og vente mens de andre gjør seg ferdig.

Han finner ut at han skal underholde seg selv ved å kaste en klump trolldeig i munnen på Henriette - men dét går ikke helt som planlagt.

Kjetil André bommer på komikerens åpne munn, og treffer henne med et hardt klask på kinnet i stedet. Etter Henriettes reaksjon å dømme, er det relativt smertefullt.

Det hele blir litt småpinlig, mens Henriette tar seg overrasket til kinnet, Åse Kleveland måper og Kjetil André ser lettere flau ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer