«4-stjerners middag - julespesial»:

- For å være ærlig, så husker jeg ikke at dette skjedde

Kjetil André Aamodt prøvde å tulle med Henriette Steenstrup i juleselskap, men det gikk ikke etter planen.

Når Kjetil André Aamodt mister tålmodigheten i juleselskap i «4-stjerners middag - julespesial», prøver han å få med Henriette Steenstrup på trolldeig-lek. Det går ikke helt etter planen. Video: TVNorge / Discovery Networks NorwayVis merVis merVis merVis mer Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I desember kan tv-seerne følge Kjetil André Aamodt (45), Henriette Steenstrup (42), Åse Kleveland (67) og Petter Schjerven (49) mens de er på førjulsbesøk hos hverandre i «4-stjerners middag - julespesial».

I den første episoden av TVNorge-programmet viste det seg at Henriette Steenstrup har forvekslet Kjetil André Aamodt med Lasse Kjus (45), noe Kjetil André gjør et humoristisk poeng ut av.

Imidlertid er ikke navneforvekslingen noe den tidligere alpinisten legger bak seg med det første.

- Kastet jeg trolldeig?

Når firkløveret er på besøk hos Petter Schjerven skal de lage dørskilt i trolldeig, og Kjetil André blir sittende og vente mens de andre gjør seg ferdig.

Han finner ut at han skal underholde seg selv ved å kaste en klump trolldeig i munnen på Henriette - men dét går ikke helt som planlagt.

Kjetil André bommer på komikerens åpne munn, og treffer henne med et hardt klask på kinnet i stedet. Etter Henriettes reaksjon å dømme, er det relativt smertefullt.

GAPER OPP: Henriette Steenstrup sier seg villig til å bli med på Kjetil André Aamodts stunt, men det hele får et uventet utfall. Foto: TV Norge / Discovery Networks Norway
GAPER OPP: Henriette Steenstrup sier seg villig til å bli med på Kjetil André Aamodts stunt, men det hele får et uventet utfall. Foto: TV Norge / Discovery Networks Norway Vis mer

Det hele blir litt småpinlig, mens Henriette tar seg overrasket til kinnet, Åse Kleveland måper og Kjetil André ser lettere flau ut.

Se video av det mislykkede trolldeig-stuntet øverst i saken!

Når Seoghør.no ringer opp Aamodt om episoden, blir han litt tatt på senga. 45-åringen innrømmer at enkelte av minnene fra kvelden er noe uklare:

- For å være helt ærlig, så husker jeg ikke at dette har skjedd. Kastet jeg trolldeig? På Henriette? Det blir mye vin på «Fire stjerners middag», så alt blir litt «blurry». Jeg må nesten se det klippet for å huske situasjonen ordentlig.

- Påføre henne litt fysisk smerte

Kjetil André Aamodt legger til at Henriette Steenstrup kalte ham Lasse Kjus «stort sett hele kvelden» hjemme hos henne. Spøkefullt resonnerer han seg fram til at trolldeigkastingen kanskje var et uttrykk for sårede følelser.

- Mest sannsynlig var jeg såret fordi hun trodde jeg var Lasse Kjus. Selv om jeg er yngre, mye tynnere, og har mer hår.

- Det er mulig at jeg prøvde å påføre henne litt fysisk smerte som hevn for at hun tok feil av oss. Det hadde nok noe med det å gjøre, hehe, sier han.

UFFDA: Henriette Steenstrup tar seg til kinnet, mens Kjetil André Aamodt slår hånden for munnen. Trolldeig-stuntet hans gikk i vasken. Foto: TV Norge / Discovery Networks Norway
UFFDA: Henriette Steenstrup tar seg til kinnet, mens Kjetil André Aamodt slår hånden for munnen. Trolldeig-stuntet hans gikk i vasken. Foto: TV Norge / Discovery Networks Norway Vis mer

- Det å kaste trolldeig på folk, er det passende oppførsel i et juleselskap?

- Altså, når medgjestene ikke klarer å vite hvem de har som medgjester… Når Henriette ikke vet hvem hun har invitert, så mener jeg at man må regne med å få en trolldeigklump eller to på kinnet, altså, sier Aamodt lattermildt.

- Som et sleggekast på OL-nivå

Den pensjonerte alpinisten påpeker imidlertid at Henriette Steenstrup faktisk lagde et personlig skilt til ham i juleselskapet, til tross for trolldeig-fadesen.

- Der stod det «jeg er ikke Lasse Kjus», så det var jo hyggelig da. Og jeg kan skjønne at Henriette tar feil av oss, altså. Lasse og jeg har vært en duo i mange år, så det er vel litt ett fett hvem av oss som dukker opp. Vi er like sløve begge to og lukter akkurat like vondt, spøker Aamodt.

RADARPAR: Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt var aktive alpinister samtidig, og etter at de la opp har de vært programledere sammen på TVNorge. Her er duoen sammen etter super-G verdenscuprennet i Åre i Sverige i 2006, Kjus sitt siste verdenscuprenn. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix
RADARPAR: Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt var aktive alpinister samtidig, og etter at de la opp har de vært programledere sammen på TVNorge. Her er duoen sammen etter super-G verdenscuprennet i Åre i Sverige i 2006, Kjus sitt siste verdenscuprenn. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix Vis mer

Når Seoghør.no kontakter Henriette om episoden, forteller 42-åringen at hun fikk midlertidig mén av OL-mesterens uvørne kast.

- Litt blåmerke ble det. Kjetil André glemmer jo av og til hvor toppidrettsutøver og veldig sterk han er. Så litt godlynt kasting fra hans side blir som et sleggekast på OL-nivå, skriver hun i en tekstmelding.

- Klarte ikke imponere Åse

Komikeren og skuespilleren legger til at det å forveksle Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus er såpass ille at en trolldeigklump i fjeset var fullt fortjent.

At hun ikke klarte å imponere Åse Kleveland slik hun ønsket, synes hun er hakket verre.

OVERRASKET AV STUNTET: Åse Kleveland. Foto: TV Norge / Discovery Networks Norway
OVERRASKET AV STUNTET: Åse Kleveland.
Foto: TV Norge / Discovery Networks Norway Vis mer

- Jeg hadde jo en plan om å vise meg fra min mest verdige side og gjøre et godt inntrykk på Åse Kleveland, som jeg beundrer. Men såpass klønete er jeg at jeg tror ikke jeg klarte det, dessverre.

- Det er mange forskjeller på meg og Åse, men en stor én er at hun aldri ville havnet i en situasjon der Kjetil André Aamodt har lyst til å knuse kjeven din, fastslår Henriette Steenstrup overfor Seoghør.no.

«4-stjerners middag - julespesial» sendes på TVNorge tirsdager klokken 21.30.

LES OGSÅ: Ser du hva som er spesielt med Uma Thurman her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer